Különleges

Eljegyzési gyűrűk

valasztovonal

Egy minősített gyémántgyűrűnél kiválóbb szónokot nem
talál arra, hogy elmondja Neki: Ő a legfontosabb.

Vector smart object

Moni’s ékszerüzlet
2018

Bolt

MONI'S ÉKSZERÜZLET

A megismételhetetlen
alkalmakhoz illő exkluzivitás

A legfontosabb döntést már meghozta. Szakértelmünk abban lesz segítségére, hogy közös életük egyik legmeghatározóbb szimbóluma hazai és nemzetközi körökben egyaránt elismert, tiszta forrásból származzon. Exkluzív szolgáltatásunk, széles választékunk és személyre szabott segítségünk révén biztosítjuk, hogy megtalálja azt a minősített gyémántot, amelyet Ő is a legszebbnek talál majd.

MINDÖRÖKKÉ

Minősíett gyémántok

Gyémant

A legtekintélyesebb szakértők igazolják, hogy csakis felelős forrásból származó gyémántok ékesítik kollekcióinkat.

A TÖKÉLETES

Eljegyzési gyűrű

Ring

A jegygyűrűk arra születtek, hogy generációkon átívelve hordozzák magukban a leggyönyörűbb történeteket és beragyogják büszke viselőjük életét.

SZEMÉLYRE SZABOTT

Időpont foglalása

Mindössze néhány lépésre a Szent Isvtán Bazilikától, egy személyes találkozó alkalmával minden információt megtudhat, amire a tökéletes választáshoz szüksége van.

CSAK SZAKÉRTŐKTŐL

Minősített gyémánt —
hogy örökké tartson...

A tiszta gyémánt épp olyan, mint a tiszta szerelem: nem fog rajta az idő, egész életünket beragyogja. Gyengéden erős és biztonságot sugárzó, mint a tavaszi nap életadó melege. A luxusüzletünkben forgalmazott márkákat úgy szelektáltuk össze, hogy biztosan mindenki megtalálhassa azt a gyémántot, amely örök szerelme méltó szimbóluma lesz.

TALÁLJA MEG

A boldog házasság gyönyörű
kezdetét

Lines

Kevés megismételhetetlen pillanat van az életben. A megfelelően előkészített eljegyzés momentuma mindkét félnek örök, boldog emlék marad, amelyről gyerekeiknek, unokáiknak mesélhetnek majd. A Moni’s ékszerüzletben azon dolgozunk, hogy ez a meseszép pillanat egész életükben a lehető legszebb emlékek egyike maradjon.

A tökéletes eljegyzésekért
dolgozunk

Életemben a legizgatottabb nem az esküvőnk napján voltam, hanem akkor, amikor megkértem a barátnőm kezét. Fontos volt, hogy megtaláljam a gyűrűt, amit biztosan imádni fog. Sikerült!


Juhász Áron

Hivatásunk, hogy az emlékezetes
pillanatot meseszéppé varázsoljuk

A legszebb darabok

4 világmárka kollekciói

Ezek olyan, a világ minden részén ismert és elismert márkák, amelynek neve garantálja, hogy soha ne bánja meg választását.

Miért a Monis?

Szeretünk hozzájárulni a sorsfordító pillanatok szépségéhez. Éppen ezért mindent megteszünk, hogy
azok, akik nálunk vásárolnak eljegyzési gyűrűt, biztosan a számukra legjobb döntést hozzák meg.

SZAKÉRTELEM

Szakértelem

Mindent elmondunk, amit a gyémántról tudni kell, és segítünk, hogy ezek a szépségek az Ön igényei alapján öltsenek testet ékszerként.

Exkluzív konzultáció

Exkluzív

Sok eljegyzés van a világon, de az Ön életében ez egy egyedülálló alkalom. Mi ezt figyelembe vesszük és tiszteljük, tanácsadásunk személyre szabott.

Kiváló megközelíthetőség

Megk

Üzletünk Budapest központjában, a Deák Ferenc tértől párszáz méterre, a Szent István Bazilika szomszédságában található.

Monika

„Tervezői munkámat két alapvető dolog inspirálja: az emberek egyedisége és az alkotás vágya. Motiváló valami olyat létrehozni, amiről előtte talán még a megrendelő sem tudja, hogy azt szeretné. Erre a dologra kell ráérezni, megálmodni és megtervezni. Ékszerművesként a megrendelőim gondolatait, vágyait, érzéseit a tervezés során csiszolom tökéletessé, hogy a produktum egy valóban személyre szabott, egyedi ékszerben öltsön testet.


Viselhetővé teszem a nők vágyait, mindezt stílusos köntösben. ”

Suta Mónika