Blog
Kapcsolat
Időpontfoglalás

Nincsenek termékek a kosárban.

Egyedi karikagyűrű tanácsadás

Az Esküvő kiállítás az egyik legizgatottabban várt esemény a házasulandó párok életében, hiszen itt telnek meg inspirációval a Nagy Napra. Itt formálódnak tervvé az elképzelések, itt körvonalazódnak az igények a ceremóniával kapcsolatos partnerekhez, itt kapnak szárnyra a vágyak a csodás kiegészítőkkel kapcsolatban és itt lehet mindezen vágyakat komoly kedvezményekkel megvalósítani. Nem kivétel ez alól az […]

Az Esküvő kiállítás az egyik legizgatottabban várt esemény a házasulandó párok életében, hiszen itt telnek meg inspirációval a Nagy Napra. Itt formálódnak tervvé az elképzelések, itt körvonalazódnak az igények a ceremóniával kapcsolatos partnerekhez, itt kapnak szárnyra a vágyak a csodás kiegészítőkkel kapcsolatban és itt lehet mindezen vágyakat komoly kedvezményekkel megvalósítani. Nem kivétel ez alól az egyedi karikagyűrű sem, legalábbis a Monis standjánál.

Egyedi karikagyűrű tanácsadás az Esküvő kiállításon - Erre a 9 kérdésre készülj!

A négy világmárkát is felvonultató Moni’s üzleteiben nagyon keresettek a Niessing, a Breuning, a Forevermark és a Saint Maurice ékszermárkák, ám ma már egyre többen keresik a kézzel készült, egyedi karikagyűrűket, amelyek kifejezetten nekik, az ő ízlésüknek megfelelően készül el. Azt szeretnék, ha életük legfontosabb ékszere olyan különleges lenne, mint amilyennek megálmodták.

Suta Mónika, a Moni’s Jewelry Brand Store tervezőjének kedvenc pillanata, amikor a vendég egyedi jegygyűrűt szeretne viselni, amely csak az ő szerelmüket hivatott kifejezni és megmutatni a külvilágnak. Ilyenkor rá kell érezni, hogy mit is szeretne a pár. Móni a kifinomult elegancia jegyében így hozza felszínre a házasulandó pár gondolatait, vágyait, érzéseit és a tervezés során csiszolja tökéletessé, hogy mindez egy különleges és egyedi ékszerben öltsön testet. Viselhetővé és a külvilág számára is érzékletessé teszi a jegyespár szerelmét, amelyet beleépíti egy különleges és az örökkévalóságot jelképező szimbólumba, a jegygyűrűbe. Mindezt stílusos köntösben.

Az Esküvő kiállításon mindezt ti is megtapasztalhatjátok, ha jelentkeztek egyedi tervezési tanácsadásra. Segítünk, hogy mire készüljetek, milyen kérdések mentén fogják felmérni az igényeiteket.

ERRE A 9 KÉRDÉSRE KÉSZÜLJETEK, HA EGYEDI KARIKAGYŰRŰ A VÁGYATOK:

1. Mikor lesz a Nagy Nap, mennyi idő van rá, hogy elkészüljön a karikagyűrű?

Az örökkévaló szerelem jelképének kiválasztása fontos momentum egy pár életében, vagyis a karikagyűrű tervezését nem lehet elsietni, elkapkodni. Éppen ezért nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a karikagyűrű kiválasztását, pláne a megtervezését. A tervezés bonyolultságtól, cizelláltságtól, kőtípusoktól és számos egyéb tételtől függően 1-6 hetet is igénybe vehet.

Egyedi karikagyűrű tanácsadás az Esküvő kiállításon - Erre a 9 kérdésre készülj!

2. Milyen stílusú esküvőt tervez a pár? Vintage, romantikus, modern, hagyományos stb.

Az, hogy milyen jellegű esküvőt tervez a pár, előrevetíti, hogy milyen a közös ízlésük, milyen stílusvilágot kedvelnek, milyen miliőben érzik jól magukat, milyen hangulat fejezi ki az érzéseiket. Ezt általában könnyebb megfogalmazni, mintha konkrétan a gyűrű jellegére kérdez a tervező. Egy vintage esküvőt tervező pár aligha kedvelne egy modern, minimál ékszert vagy éppen egy harsány, túlméretes drágakövekkel telerakott karikagyűrűt.

3. Ha ki kellene emelni egy kedvenc stíluskorszakot, melyik lenne az? Reneszánsz, barokk, rokokó, gótikus, klasszicizmus, szecesszió, art decó stb.

A korszakokra ugyanaz jellemző, mint a ceremónia stílusára. Egy reneszánsz stílust kedvelő jegyespár előszeretettel rendez vintage típusú esküvőt, míg egy art decót preferáló pár közelebb áll a modern vonalvezetéshez és a kedveli a geometriai alakzatokat. Ez a kérdés remekül passzol az előzőhöz, hiszen az ékszertervező megbizonyosodhat róla, hogy tiszta a stílusvonal, amelyen elindulhat a tervezés, vannak benne ellentmondások, amelyeket érdemes még különféle célzott kérdésekkel felmérni.

4. Ami a kiegészítőket illeti, melyik stílus áll közelebb a párhoz? Vidám, merész, klasszikus, vagány, visszafogott, elegáns stb.

Az egyik legkönnyebben megválaszolható kérdés a pár részéről, már ami a stílust illeti. Hogy mi a szerepe? Még mindig a tökéletes karikagyűrű formavilágának a megsejtése, körvonalazódása, hiszen teljesen más irányba kell elindulni egy vagány és vidám pár esetében, mint egy visszafogottabb, elegánsabb jellemvonásokat előnyben részesítő párnál.

5. A harsány tárgyakat, kiegészítőket, a feltűnő színeket kedvelik jobban egy rendezvényen, vagy inkább a visszafogottabbakat?

A párhoz közelebb álló stílus további kibontása, és konkrét irányzat kizárása.

6. A menyasszonyi ruha milyen színárnyalatú lesz?

A menyasszonyi ruha színét általában a bőr színéhez választják a hölgyek, hiszen teljesen más színű ruha áll jól egy fehérebb, sápadtabb bőrhöz, mint egy barnábbhoz. Az sem mindegy, hogy a választott karikagyűrű miként fog mutatni a bőrön. Egy olyan hölgynek, akinek a hidegebb színárnyalatok állnak jól, inkább az ezüstös csillogás, egy melegebb tónusú bőrhöz pedig az arany sárgás ragyogása lesz tökéletes.

Egyedi karikagyűrű tanácsadás az Esküvő kiállításon - Erre a 9 kérdésre készülj!

7. Milyen az eddigi tapasztalat ékszerrel kapcsolatosan? Mit vásárolt és milyen élmény vagy emlékkép maradt meg abból?

Amennyiben szívesen viselnek ékszert a pár tagjai, nem lesz nekik idegen egy plusz ékszer viselése és kiválasztása, ám teljesen más komfortperemről kell indulni annál a szerelmespárnál, akiknek nincsenek ékszerek a repertoárban.

8. A vőlegény viselt eddig valamilyen ékszert? Ha igen, akkor mit?

A férfiak általában ritkábban hordanak ékszereket, sok esetben csak életük legfontosabb ékszere lesz az egyetlen egész életében. Nem mindegy tehát, mit visel élete végéig.

9. Egymás mellett szeretne viselni a hölgy a karikagyűrűt és az eljegyzési gyűrűt?

A válasz azért nagyon fontos, mert meghatározhatja a karikagyűrű formáját, stílusát, színét és szinte mindent vele kapcsolatos jellemzőt.

Ennél a 9 kérdésnél több, és sokszor jóval személyesebb kérdés is elhangzik egy egyedi karikagyűrű tervezés során, hogy a tervező megfelelően fel tudja mérni, milyen ékszer illik a párhoz és el tudja készíteni álmaik karikagyűrűjét. Szerencsére erre az Esküvő kiállításon is lesz alkalom.

Egyedi karikagyűrű tanácsadás az Esküvő kiállításon - Erre a 9 kérdésre készülj!

EGYEDI KARIKAGYŰRŰ TERVEZÉS AZ ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁSON

Ha 2018. november 10-11-én kilátogat a pár a budapesti Esküvő kiállításra és előzetesen időpontot foglal a Monis standjára, Suta Mónika ékszertervező egyedileg rájuk szabott tanácsokkal látja el a házasulandó párt. Természetesen ha beleszeret a pár a számukra elképzelt gyűrű tervébe, lehetőség lesz az Esküvő kiállításon 20% kedvezménnyel megvásárolni. Ám ez a kedvezmény csak azoknak érvényes, akik előzetesen időpontot foglaltak.

A helyek száma limitált, összesen 20 párnak lesz lehetősége arra, hogy megálmodják számukra a tökéletes karikagyűrűt.

BEJELENTKEZÉS: +36 70 381 8227

Nem egyszerű a döntés

Látogasson el személyesen hozzánk, engedje hogy szakértőink segítsenek a választásban!
időpontfoglalás

További bejegyzések

Webshop
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Brand Store Budapest
+3670 427 0053
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Hétfő–Szombat: 11:00–19:00 
A Moni’s Jewelry – Balatonfüred
+36 70 674 6664
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Hétfő–Péntek 09:00–17:00 
Szombat  09:00-13:00
Moni’s Diamond Boutique
+3670 775 8285
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)
Hétfő-Vasárnap:  zárva
Webshop
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Brand Store Budapest
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Hétfő–Szombat: 11:00–19:00

A Moni’s Jewelry – Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Hétfő – Péntek: 09:00–17:00
Szombat  09:00-13:00
Moni’s Diamond Boutique
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)
Hétfő -Vasárnap:  zárva
Szombatonként exkluzív fogadtatással várjuk Önt és szíve választottját Moni’s karikagyűrű moments eseményünkre, aminek keretei között meghozhatják az első közös döntést és megtervezhetik álmaik gyűrűpárját.
starenvelopebookcalendar-fulldiamondmagnifiercrosschevron-downarrow-down