Kedvencek

0Kosár
Kosár
Kedvenc Termékek

Első Nászajándék a Moni’s Diamond üzleteiben

Első Nászajándék a Moni’s Diamond üzleteiben

Tervezze meg álmai karikagyűrűjét és rendelje meg 100.000 Ft kedvezménnyel: ez az első nászajándék, amivel a Moni's Diamond üzleteiben várjuk november 30-ig.  A Moni's Diamond ékszerszakértői tervezni segítenek, nem választani, hogy az életre szóló gyűrűpár is olyan egyedi legyen, mint szerelmük története. A prémium karikagyűrűk magyarországi képviselőjeként Európa piacvezető márkáival várjuk Budapesten csupán néhány lépésre…

Tervezze meg álmai karikagyűrűjét és rendelje meg 100.000 Ft kedvezménnyel: ez az első nászajándék, amivel a Moni’s Diamond üzleteiben várjuk november 30-ig. 

A Moni’s Diamond ékszerszakértői tervezni segítenek, nem választani, hogy az életre szóló gyűrűpár is olyan egyedi legyen, mint szerelmük története. A prémium karikagyűrűk magyarországi képviselőjeként Európa piacvezető márkáival várjuk Budapesten csupán néhány lépésre a Szent István Bazilikától és Balatonfüreden két helyszínen.

Időpontfoglalás online

  • Select Service Extras
  • YOU CAN PICK A SPECIFIC AGENT TO PERFORM YOUR SERVICE OR SELECT ANY TO AUTOMATICALLY ASSIGN YOU ONE

Select Service Extras

Select service extras you want to add to your booking.

YOU CAN PICK A SPECIFIC AGENT TO PERFORM YOUR SERVICE OR SELECT ANY TO AUTOMATICALLY ASSIGN YOU ONE

Questions?
Call (858) 939-3746 for help

Válassz helyszínt

Válassz helyszínt
Válassz szolgáltatást
Select Service Extras
Válassz szakértőt
Válassz dátumot és időpontot
Ügyfél adatok
Fogalalásod adatai
Sikeres foglás
Moni’s Diamond Budapest
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Moni’s Diamond Boutique Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
Moni’s Jewelry Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Válaszaid

Niessing – az arany 15 különleges árnyalata

Az idén 150 éves, Red Dot-díjas Niessing aranyművesei 1873 óta készítenek arany- és platinaötvözeteket a münsteri régió manufaktúráiban. Az évszázados hagyományokkal rendelkező karikagyűrű márka kivételes színskálán mutatja be az arany árnyalatait, a hideg szürkétől a meleg napsárgáig, összesen 15 különböző árnyalatban.

Meister – garancia a legkiválóbb minőségre 

Az 1897-ben alapított, szintén svájci ékszermanufaktúra évszázadok hagyományait ötvözi a jelenleg elérhető legmodernebb technikai háttérrel, melynek eredménye, hogy a design Oscarjával elismert, Red Dot-díjas MEISTER ékszerek minden részletében érezhető a tudás, a szenvedély és a precizitás.

Breuning – kivételesen széles kínálat 

A Breuning karikagyűrű kollekció kivételesen nagy választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen elképzelését megvalósíthassa az egyszerű, visszafogottól egészen a modern luxusig. A Breuning 1927 óta készít karikagyűrűt az arany városában, a márka pforzheimi manufaktúrájában.

Salvini – friss, fiatalos design a világhírű Damiani cégcsoporttól

A Salvini az 1924-ben alapított, közel száz éves múltra visszatekintő, világhírű Damiani Group márkája, amelyet a frissesség, fiatalos dinamizmus és a letisztult formák jellemeznek.

A 100.000 Ft értékű, Első Nászajándék a gyűrűpár megrendelésekor azonnal beváltható. 

A gyűrűbemutató alatt ékszerszakértőink bevezetik Önöket a prémium karikagyűrű márkák világába, amelyek Magyarországon kizárólag Moni’s Diamond üzleteiben érhetők el. Konfigurátorunk sokszínűsége által kollégáink segítenek megtervezni örök szövetségük szimbólumát a dizájn Oscar-díjaként ismert, Red Dot-díjas Meister és Niessing vagy Breuning és Salvini márkák Önökhöz leginkább illő karikagyűrűi közül.

Időpontfoglalás online: https://monis.hu/idopont-foglalas/

Időpontfoglalás telefonon: +36 70 427 0053

TOVÁBBI CIKKEK

Összes cikk
hu_HU