Megtalálni. Beleszeretni. Elkápráztatni.

Moni's Diamond

Ünnepelje velünk az élet legszebb pillanatainak ragyogását: a Moni‘s Diamond három helyszínen, szakértő csapattal és a legmagasabb szintű gondossággal várja azokat, akik szeretnék ékszerbe foglalni érzéseiket.

A karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk és gyémántékszerek nagy múlttal rendelkező üzlete, a Moni‘s Diamond a világ vezető márkáinak kínálatával várja az érdeklődőket. Érkezzen meg Budapesten, a Bazilika szomszédságában található elegáns üzletünkbe vagy látogasson el két balatoni helyszínünk egyikére, a Tagore sétányra vagy a balatonfüredi belvárosi szalonunkba és hagyja, hogy a ragyogás elkápráztassa.

Kiemelt termékeink

A Moni’s kínálatának legszebbjeit ajánljuk most Önnek: találja meg segítségünkkel a tökéletes ékszert és viselje vagy ajándékozza magabiztosan.   
Online Store

nEMZETKÖZI MÁRKÁINK

A világ minden kincsét elhoztuk vásárlóinknak! A Moni's alapításakor az volt a cél, hogy nálunk Európa prémium ékszermárkái egy helyen legyenek megtalálhatók és Önnek csak választania kelljen közülük.

Rólunk írták

A bizalom kincs, ezért számunkra nincs fontosabb visszajelzés, mint elégedett vásárlóinké.
„Egyszeri, egyedi és megismételhetetlen” – ilyen az a gyűrűpár, amelyet Rácz Jenő sztárséf és párja, a csodaszép Gyuricza Dóra álmodtak meg üzletünkben.

Rácz Jenő

„Mesés üzlet, de ami ennél is fontosabb: egy percig sem éreztem magam elveszettnek és segítettek a tökéletes eljegyzési gyűrű megtalálásában. Köszönöm!”

Molnár Dorka

„A sok stresszel járó esküvőszervezés során csodálatos volt megérkezni a Moni's-ba, ahol elkényeztettek minket és sikerült kiválasztanunk azt a gyűrűpárt, amit életünk végéig boldogan viselünk majd.”

Kovács Alíz

Foglaljon időpontot és élvezze kizárólagos figyelmünket!

Üzleteinkben lehetőség van időpontfoglalásra, amely arról biztosítja Önt, hogy a választott időpontban exkluzív környezetben élvezheti kizárólagos figyelmünket és gondoskodásunkat. Segítünk megtalálni a tökéletes karikagyűrűt vagy ékszert úgy, hogy a választás folyamata igazi élmény lesz. Az időpontra való érkezés nem jár vásárlási kötelezettséggel.
Érdekel

Időpontfoglalás és exkluzív gondoskodás

Amennyiben él az időpontfoglalás lehetőségével, ezeken az alkalmainkon Ön egy választott időpontban érkezik üzletünkbe és különleges gondossággal vesszük körül. Segítünk megtalálni a tökéletest!
Érdekel

Üzleteink

A Moni’s Diamond három helyszínen, a kétszintes budapesti ékszerház mellett a Balaton legszebb városában, Balatonfüreden újabb két üzlettel várja a gyűrűválasztás előtt álló párokat és az ékszerek szerelmeseit. Üzleteinkben szakértőink gondossága és tapasztalata mellett, elegáns környezetben van lehetőség a vágyott ékszer megtalálására, illetve a megálmodott gyűrű közös valósággá formálására. A Moni’s üzleteiben kifinomult részletek, ragyogó elegancia és közvetlen hangulat segítik a vendégeket a választásban.
Érdekel

Blog

Mitől lesz különleges egy ékszer? Milyen aktuális trendek az uralkodóak az ékszervilágban? Ezekre és más hasonló kérdésekre talál választ blogunk cikkeiben.
Összes cikk