De Beers Industry Services

 

Certified diamonds from
De Beers Group Industry Services

Forevermark

 

Every Forevermark diamond comes with a promise that it is beautiful, rare and responsibly sourced. This promise is symbolized by the unique inscription at it’s heart.

Find your Forevermark diamond at Moni’s Jewelry Premium Brand Store

Read More

Meister logo

A commitment for life

Niessing

 

The perfect symbol of your love

You wear your ring on your hand. And you carry it in your heart. Find the right Niessing wedding ring for your personality—and the perfect symbol for your love.

Find tyour Niessing rings in Hungary only at Moni’s Jewelry Premium Brand Store.

Read more

 

 

 

 

 

Salvini logo

logo_breuning_03

Pure love is everlasting

Wedding ring collections with an extraordinary selection of designs. Find your perfect wedding rings at Moni’s Jewelry Premium Brand Store

Read more

Niessing karikagyűrűk

Az Arany legszebb árnyalatai

Ön megtalálta már a színt, amelyik a leginkább illik szerelmükhöz? Esetleg két különböző tónus még kifejezőbb lenne? Csak a Niessing-nél találja meg az arany ennyiféle kivételes árnyalatát: a homok aranyló melegségét, vagy a ragyogóan finom szürkét. Vöröset, akár a napfelkelte, vagy egészen halovány sárgát finom zöldes beütéssel.

Fedezze fel az arany tizenkét elragadó árnyalatát az elegáns elefántcsontszíntől a meleg rózsafáig.

Olvasson tovább

 

Forevermark

A kivételes szépségű gyémántokat egyesével, kézzel válogatják és a világ összes gyémántjának alig 1 százaléka méltó csak arra, hogy  Forevermark gyémánt lehessen. A gyémántok hosszú útjának minden lépését szigorú kritériumok szabályozzák: a legtekintélyesebb szakértők és a legkiválóbb gyémántműves mesterek gondoskodnak arról, hogy csakis a legszebb gyémántok kapják meg végül a Forevermark jelölését.

 

Olvasson tovább

 

Budapest

MONDAY - SUNDAY
11:00 - 19:00
Closed on June 28, 2020


Balatonfüred

MONDAY - SATURDAY
9:00 - 17:00

SUNDAY
9:00 - 14:00