Kedvencek

0Kosár
Kosár
Kedvenc Termékek

Moni’s Diamond Bespoke Jewelry

Ünnepelje velünk az élet legszebb pillanatainak ragyogását: a Moni’s Diamond három helyszínen, szakértő csapattal és a legmagasabb szintű gondossággal várja azokat, akik szeretnék ékszerbe foglalni érzéseiket. A gyémánt karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk és gyémántékszerek nagy múlttal rendelkező üzlete, a Moni’s Diamond Európa prémium márkáinak kínálatával várja az érdeklődőket.

Találjon rá álmai ékszerére

Válassza a Moni’s termékeit

Több, mint 30 éve azon dolgozunk, hogy az álmokat valóra váltsuk ékszereinkben.

Kiemelt termékeink

A Moni’s kínálatának legszebbjeit ajánljuk most Önnek: találja meg segítségünkkel a tökéletes ékszert és viselje vagy ajándékozza magabiztosan.   
Online Store

nEMZETKÖZI MÁRKÁINK

A világ minden kincsét elhoztuk vásárlóinknak! A Moni's Diamond alapításakor az volt a cél, hogy nálunk Európa prémium ékszermárkái egy helyen legyenek megtalálhatók és Önnek csak választania kelljen közülük.

Foglaljon időpontot és élvezze kizárólagos figyelmünket!

Üzleteinkben lehetőség van időpontfoglalásra, amely arról biztosítja Önt, hogy a választott időpontban exkluzív környezetben élvezheti kizárólagos figyelmünket és gondoskodásunkat. Segítünk megtalálni a tökéletes karikagyűrűt vagy ékszert úgy, hogy a választás folyamata igazi élmény lesz. Az időpontra való érkezés nem jár vásárlási kötelezettséggel.
Érdekel

Időpontfoglalás és exkluzív gondoskodás

Amennyiben él az időpontfoglalás lehetőségével, ezeken az alkalmainkon Ön egy választott időpontban érkezik üzletünkbe és különleges gondossággal vesszük körül. Segítünk megtalálni a tökéletest!
Érdekel

Üzleteink

A Moni’s Diamond három helyszínen, a Bazilika csodás miliőjébe megálmodott, kétszintes budapesti ékszerház mellett a Balaton legszebb városában, Balatonfüreden újabb két üzlettel várja a gyűrűválasztás előtt álló párokat és az ékszerek szerelmeseit. Üzleteinkben szakértőink gondossága és tapasztalata mellett van lehetőség a vágyott ékszer megtalálására, illetve a megálmodott gyűrű megvalósítására.
Érdekel

Akiket már meggyőzött
ékszereink minősége

Magazin

Mitől lesz különleges egy ékszer? Milyen aktuális trendek az uralkodóak az ékszervilágban? Ezekre és más hasonló kérdésekre talál választ blogunk cikkeiben.
Összes cikk
hu_HU