Favorites

0Cart
Cart
Favorite Products

Hagyomány és szépség: ilyen a szívhalászat az Anna-bálon

Hagyomány és szépség: ilyen a szívhalászat az Anna-bálon

Pénteken csodálatos programmal indul a balatonfüredi Anna-bál eseménysorozata: a hagyományokat követve ezen a napon a bál mindenkori „legszebbjei” fogadják az aktuális év elsőbálozóit, majd hajóra szállnak, hogy a Balaton vizén hódoljanak egy régi közösségi esemény hagyományának. A szívhalászat szokását őrző hölgyek és családjaik péntek este hajóra szállnak és a reformkori társaság szép hagyománya előtt tisztelegve…

Pénteken csodálatos programmal indul a balatonfüredi Anna-bál eseménysorozata: a hagyományokat követve ezen a napon a bál mindenkori „legszebbjei” fogadják az aktuális év elsőbálozóit, majd hajóra szállnak, hogy a Balaton vizén hódoljanak egy régi közösségi esemény hagyományának.

A szívhalászat szokását őrző hölgyek és családjaik péntek este hajóra szállnak és a reformkori társaság szép hagyománya előtt tisztelegve részt vesznek a szívhalászatban. Ezen az alkalmon a Balaton egy gyönyörű pontján a hajóról fából készült szíveket eresztenek a vízre, rajta a bálozó urak nevével. A hölgyek egy speciális merítőhálóval „kihalásszák” annak a férfinak a nevét, akivel a hagyomány szerint a bálon az első táncot lejtik majd.

A Moni’s Diamond egy évtizede ragyogó ékszerüzlete az Anna-bál kiemelt támogatója. Suta Mónika, a Moni’s Diamond ékszereinek tervezője és az üzlet tulajdonosa évről évre részt vesz a szívhalászaton és a balatoni nyár legnívósabb eseményén, a balatonfüredi Anna-bálon is, amikor a legszebb hölgyek az ajándékba kapott Moni’s gyémántokkal ragyognak a színpadon.    

Forrás: annabal.hu

TOVÁBBI CIKKEK

en_US