Íme, a különleges eljegyzési gyűrű, amellyel Emma Stone kezét megkérték!

Emma Stone és Dave McCary

Két év együttjárás után Dave McCary megkérte a csodálatos Emma Stone kezét. Az Oscar-díjas színésznő természetesen igent mondott, az örömhírről pedig – az immáron – vőlegény számolt be Instagram oldalán.

Habár Emma Stone mindig is visszafogottan nyilatkozott, ha a magánéletéről kérdezték, annyi azért ismert, hogy a pár a Saturday Night Live forgatásán találkozott, amelynek a háromszoros Emmy-díj jelölt Dave McCary az egyik írója.

Ahogyan nincs két egyforma szerelmi történet, úgy nincs két egyforma eljegyzési gyűrű, amely kifejezné az egymás iránt érzett szerelmet, ez pedig különösen igaz az eljegyzési gyűrűre, amellyel a csodálatos Emma Stone kezét megkérték: Dave McCary egy igazán különleges ékszert választott.

Íme, a különleges eljegyzési gyűrű, amellyel Emma Stone kezét megkérték!

Ami rögtön szembetűnik, hogy az arany színe nem megszokott, az egyedi, bézs színű eljegyzési gyűrű középpontjába pedig gyémánt helyett egy csodaszép gyöngy került. A 8 mm-es kezeletlen Akoya gyöngy pedig egy igazán illusztris környezetet kapott: összesen 0,37 karát gyémánt veszi körül, mint a szilárd és törhetetlen szerelem jelképe.

Érdekesség, hogy a Akoya gyöngyök tenyésztésére először japán gyöngy farmok szakosodtak a huszadik század elején. Fehér színük van, gyakran rózsaszín vagy ezüst árnyalattal. A sötét szín a tenyésztés alatti színezésnek köszönhető. Maximális méretük pedig 10 mm körül mozog.

Emma Stone eljegyzési gyűrűje Emma Stone eljegyzési gyűrűje Emma Stone eljegyzési gyűrűje

Az eljegyzési gyűrű, amely a tokiói székhelyű Kataoka tervező munkája és a The Snowflake Collection fantázianevet viselő csodálatos kollekció része, játékos, mégis művészi, amelyet a természet megismételhetetlen gyönyörűségei inspiráltak.

Az eljegyzési gyűrű értéke, amellyel Emma Stone kezét megkérték, 4.780 USD, átszámítva közel 1,5 millió forint.

Forrás

 

2019. 12. 11.

Back