Favorites

Cart
Favorite Products
Cart
Favorites

A prémium karikagyűrűk képviselője Magyarországon

Book an appointment

Karikagyűrű: tervezni segítünk, nem választani

A karikagyűrű az élethosszig tartó elköteleződés jelképe, ezért a Moni’s Diamond ékszerszakértői tervezni segítenek, nem választani. Minden nálunk készült karikagyűrű egyedi és megismételhetetlen, akárcsak a szerelmi történet, amelyet szimbolizál. Az arany színe, a karikagyűrű profilja, szélessége, felülete, a gyémántok száma és mérete mind egyedileg választható: számtalan lehetőség áll rendelkezésre, hogy a karikagyűrű ne csak az életre szóló igent, de minden pár egyedi szerelmi történetét is szimbolizálja.

Európa piacvezető karikagyűrű-márkái Magyarországon egy helyen, a Moni’s Diamond kínálatában

NIESSING - Karikagyűrű az arany 15 különleges árnyalatában

A tökéletes aranyötvözet létrehozása már önmagában művészet. A 150 éves Niessing aranyművesei 1873 óta készítenek arany- és platinaötvözeteket a münsteri régió manufaktúráiban. Az évszázados hagyományokkal rendelkező, Red Dot-díjas, prémium karikagyűrű márka tervezői és aranyművesei kivételes színskálán mutatják be az arany árnyalatait, így a hideg szürkétől egészen a meleg napsárgáig, összesen 15 különböző árnyalatban tervezhetjük meg az egyedi gyűrűpárt, amely egy életre szól. A prémium karikagyűrűk képviselőjeként büszkén mutatjuk be a márkát, amely Magyarországon kizárólag a Moni’s Diamond üzleteiben érhető el.

MEISTER - Az ékszerekbe gravírorott “M” garancia a legkiválóbb minőségre

A szintén Red Dot-díjas svájci ékszermanufaktúra, a MEISTER eljegyzési- és karikagyűrűi az élethosszig tartó elköteleződés jelképei. A megálmodott gyűrűk kézzel készülnek a MEISTER manufaktúrájában, amelyet immáron a harmadik generáció irányít. Az ékszerekbe gravírorott “M” garancia a legkiválóbb minőségre, a prémium karikagyűrűk képviselőjeként büszkén mutatjuk be a márkát, amely Magyarországon kizárólag a Moni’s Diamond üzleteiben érhető el.

BREUNING - Színes gyémántok a Breuningtől

Az 1927-ben alapított német ékszermanufaktúra kiváló példája a tradíció és innováció ötvözésének. A márka egyik újdonsága az összesen nyolc árnyalatban elérhető különleges színes gyémánt kollekció a visszafogott égszínkéktől, a merész vörös gyémánton át egészen a fekete gyémántig. Konfigurátorunk segítségével az Önök álmaihoz szabhatjuk a Breuning márka végtelen lehetőségeit. A gyémántok elhelyezése, az ívelt forma, a színek és csiszolás mind választhatóak, hogy az életre szóló gyűrűpár is olyan egyedi legyen, mint szerelmük története. A prémium karikagyűrűk képviselőjeként büszkén mutatjuk be a márkát, amely Magyarországon kizárólag a Moni’s Diamond üzleteiben érhető el.

Saint Maurice -Kifinomultság és harmónia

A németországi ékszerközpontban, Pforzheimben a Saint Maurice karikagyűrűit tradicionális aranyműves és korszerű gyártási eljárásokkal készítik. A Saint Maurice jegygyűrűi a kifinomult anyagok és harmonikus formatervezés, valamint a szépség ötvözete: apró, tökéletes drágakövek, amelyek ugyanolyan értékesek és egyediek, mint maga a szerelem.
Book an appointment

A karikagyűrű, amely egy életen át elkísér

Egy évtized tapasztalatával segítünk a döntésben

A Moni’s Diamond üzleteiben egy évtized tapasztalatával segítünk a döntésben, hogy exkluzív környezetben, a legmagasabb minőséget képviselő márkák kínálatából válogathasson.

Moni’s Moments: az ékszertervezés is maradandó élmény

Az időpontfoglalás lehetőséget ad Önnek és nekünk is, hogy a kiválasztott idősávban csak Önnel foglalkozzunk és különlegessé varázsoljuk az ékszertervezés élményét. Moni's Moments alkalmainkon lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön időpontfoglalással érkezzen hozzánk - élvezze a kizárólagos figyelmünket és szakértőink gondoskodását.

Budapesten és Balatonfüreden várjuk a gyűrűválasztás előtt álló párokat

A Moni’s Diamond két helyszínen, a Szent István Bazilika csodás miliőjébe megálmodott, kétszintes budapesti ékszerház mellett a Balaton legszebb városában, Balatonfüreden várja a gyűrűválasztás előtt álló párokat és az ékszerek szerelmeseit.

Tervezzük meg együtt a gyűrűpárt, amely egy életen át emlékeztetni fog szerelmükre és a Nagy Napra.

Válasszon helyszínt és időpontot és mi a Moni's Moments alkalmunkon szakértői tanácsokkal, kiemelt figyelemmel és exkluzív környezetben segítjük Önt a tökéletes karikagyűrű, jegygyűrű vagy gyémántékszer megtalálásában.
  • Helyszínválasztás
  • Select Service
  • Select Service Extras
  • Select Agent
  • Select Date & Time
  • Enter Information
  • Verify Order Details
  • Sikeres foglalás

Helyszínválasztás

Válaszd ki melyik üzletünkbe szeretnél jönni!

Helyszínválasztás

Válaszd ki melyik üzletünkbe szeretnél jönni!

Select Service

Please select a service for which you want to schedule an appointment

Select Service Extras

Select service extras you want to add to your booking.

Select Agent

You can pick a specific agent to perform your service or select any to automatically assign you one

Select Date & Time

Click on a date to see a timeline of available slots, click on a green time slot to reserve it

Enter Information

Please provide you contact details so we can send you a confirmation and other contact info

Verify Order Details

Double check your reservation details and click submit button if everything is correct

Sikeres foglalás

Várunk szeretettel!
Questions?
Call (858) 939-3746 for help

Válassz helyszínt

Válassz helyszínt
Service Selection
Select Service Extras
Agent Selection
Date & Time Selection
Customer Information
Foglalásod részletei
Sikeres foglalás
Moni's Diamond Budapest
1051 Budapest, October 6 streets 6.
Moni's Diamond Boutique Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B

How to choose a wedding ring?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként a Moni's Diamond új kollekcióiról, exkluzív ajánlatairól és a gyémántékszerek világának friss híreiről.

ÚJ feliratkozás

Configurate yor Ring

Európa piacvezető karikagyűrű-márkái Magyarországon egy helyen, a Moni's Diamond kínálatában. Válasszon ékszermárkáink közül és tervezze meg álmai gyűrűjét!
Wedding Rings
Engagement rings

Rólunk írták

A bizalom kincs, ezért számunkra nincs fontosabb visszajelzés, mint elégedett vásárlóinké.
„Egyszeri, egyedi és megismételhetetlen” – ilyen az a gyűrűpár, amelyet Rácz Jenő sztárséf és párja, a csodaszép Gyuricza Dóra álmodtak meg üzletünkben.

Rácz Jenő

„Mesés üzlet, de ami ennél is fontosabb: egy percig sem éreztem magam elveszettnek és segítettek a tökéletes eljegyzési gyűrű megtalálásában. Köszönöm!”

Molnár Dorka

„A sok stresszel járó esküvőszervezés során csodálatos volt megérkezni a Moni's-ba, ahol elkényeztettek minket és sikerült kiválasztanunk azt a gyűrűpárt, amit életünk végéig boldogan viselünk majd.”

Kovács Alíz

en_US