Különleges karikagyűrűt választott Király Viktor menyasszonya a Moni’s-ban!

Virág Anita és Király ViktorVirág Anita és az énekes közel két évvel ezelőtt szerettek egymásba. A fiatalok nem vártak sokáig az összeköltözéssel. Anita azt mesélte, bár nem számított a római lánykérésre, de várta már, hogy Viktor feltegye neki a „nagy” kérdést. Amire a válasz természetesen: IGEN! volt.

Ezért Anitát a Trendmánia stábja egy különleges napra kísérte el, ahol készítettek neki menyasszonyi sminket és körmöt, sőt a műsorvezetővel, Czippán Anettel ellátogattak a Moni’s budapesti üzletébe is.

Suta Mónika, a Moni’s tulajdonosa segített a lányoknak eligazodni a karikagyűrű trendek útvesztőjében. Hiszen a hagyományosan díszes jegygyűrűk után mostanra már a tradicionálisan egyszerű karikagyűrűk helyett rengeteg lehetőség között választhat az ifjú pár.

A Budapest szívében található kétszintes üzletben 5 prémium kategóriás karikagyűrű márka kreációit csodálhatják meg az érdeklődők, ráadásul közülük két márka elnyerte a design Oscarjának számító, Red dot- díjat is!Virág Anita, Czippán Anett és Suta Mónika

Anita elárulta, hogy számára a legfontosabb, hogy összhang legyen a jegygyűrűje és a karikagyűrűje között, és abban is biztos, hogy míg ő egy gyémántokkal díszített gyűrűre vágyik, Viktor inkább valami különlegeset választana, például, ha fekete színnel díszített ékszert. Így Mónika kollégája megmutatta nekik a gyűrű- konfigurátort, aminek köszönhetően Anita megtervezhette álmai gyűrűjét.

Virág Anita és Czippán AnettA gyűrűtervezőnek köszönhetően minden egyes megrendelőnek lehetősége van a profil, szélesség, szín és a kövek kiválasztására. Nem egy előre elkésztett gyűrűsorból kell választani, hanem a házaspár egyedi elképzelése alapján lehet megtervezni a személyre szabott, egyedi gyűrűket. Ezért nem lesz két egyforma gyűrű, ahogyan nincs két egyforma szerelmi történet sem.

Anita elképzelései alapján végül ez a két gyűrű készült el:

Ám a fiatal menyasszony elmondta, nem hagyja ki Viktort sem a tervezésből, és amint idejük engedi, együtt is leülnek a számítógép elé, hogy a weblapról kipróbálják a gyűrűtervezőt, és együtt tervezzék meg szerelmük örök szimbólumát.

A teljes riportot itt tudod megnézni, a gyűrűválasztást 18:55-től láthatod: https://tv2.hu/musoraink/trendmania/307425_trendmania—2019.10.19..html

Ha ti is szeretnétek megtervezni egyedi, személyre szabott karikagyűrűiteket, akkor látogassatok el a Moni’s üzletébe vagy próbáljátok ki otthon, IDE KATTINTVA a karikagyűrű tervezőt és a kiválasztott ékszert rendeljétek meg a Moni’s-ban.

2019. 10. 21.

Back