Magyarország legújabb prémium karikagyűrű márkája az Esküvő Kiállításon debütál!

Idén is nagy dobásra készül a Moni’s, a prémium karikagyűrű márkák hazai képviselője.

Már csak néhány nap és lehull a lepel Magyarország legújabb prémium karikagyűrű márkájáról! A Moni’s Premium Jewelry Brand Store immáron öt éve dolgozik azon, hogy a magyar közönség számára is elérhetővé tegye Európa piacvezető ékszer márkáinak kínálatát. A svájci Meister manufaktúra és a három német piacvezető karikagyűrű márka után most egy olasz márkával bővül a kínálat, amelyet az idei Közép-Európai Esküvő Kiállítás látogatói csodálhatnak meg először!

Salvini - friss, fiatalos design a világhírű Damiani cégcsoporttól

Salvini – friss, fiatalos design a világhírű Damiani cégcsoporttól

A Salvini az 1924-ben alapított, közel száz éves múltra visszatekintő, világhírű Damiani Group márkája, amelyet a frissesség, fiatalos dinamizmus és a letisztult formák jellemeznek. A Salvini ékszerek, eljegyzési gyűrűk már több mint 30 éve, 1986 óta vannak jelen a világpiacon és a Moni’s Premium Jewelry Brand Store indulása óta már itthon is elérhetőek. A Salvini karikagyűrű kollekció azonban ezidáig váratott magára.

A Salvini márka kedvelői nem fognak csalódni, hiszen a tervezők maradtak a letisztult vonalvezetésnél alkalmazkodva nem csak a márka formanyelvéhez, de a karikagyűrű trendekhez is. A Damiani cégcsoport pedig továbbra is garancia a prémium minőségre.

A Salvini idén ősszel debütált karikagyűrű kollekcióját az őszi Esküvő Kiállítás látogatói csodálhatják meg először itthon, október 28-tól pedig Magyarországon két helyen, Budapesten és Balatonfüreden lesz elérhető a Moni’s Premium Jewelry Brand Store kínálatában.

“Büszkék vagyunk arra, hogy a Salvini karikagyűrű kollekció októberi érkezésével immáron ötre bővül a Moni’s által Magyarországon kizárólagosan képviselt prémium karikagyűrű márkák száma. Amikor a Salvini beharangozta a készülő új kollekciót, egyértelmű volt számunkra a döntés, hiszen ezzel a fiatalos, minimalista kínálattal még szélesebb körben elégíthetjük ki ügyfeleink igényeit” – mondta el Suta Mónika, a Moni’s társtulajdonosa.

A Moni’s ékszerszakértői tervezni segítenek, nem választani

A Moni’s ékszerszakértői tervezni segítenek, nem választani

“Ahogyan nincs két egyforma szerelmi történet, a számtalan lehetőség közül szinte lehetetlen, hogy két egyforma karikagyűrű pár készüljön. Éppen ezért a Moni’s hitvallása, hogy mi tervezni segítünk, nem pedig választani” – magyarázza Mónika.

Színek, formák, felületek, drágakövek – számtalan lehetőség áll rendelkezésre, hogy a karikagyűrű ne csak az életre szóló igent, de minden pár egyedi szerelmi történetét szimbolizálja.

“A svájci Meister manufaktúra és a Niessing, Breuning és Saint Maurice német prémium márkák után az olasz design és a letisztult, fiatalos formák kedvelői még szélesebb kínálatra támaszkodva tervezhetik meg ékszerszakértőink segítségével, exkluzív környezetben, egy pohár pezsgő mellett egymásra figyelve álmaik karikagyűrűjét” – teszi hozzá Mónika.

Tervezd meg álmaid karikagyűrűjét és rendeld meg 20 százalék kedvezménnyel* a Közép-Európai Esküvő Kiállításon! Öt piacvezető márkával és egy pohár pezsgővel vár minden kedves érdeklődőt a Moni’s, a prémium karikagyűrű márkák hazai képviselője!

*Az ajánlat a Közép-Európai Esküvő Kiállítás ideje alatt (2019. október 26-27.), a Moni’s Premium Jewelry Brand Store standjánál leadott megrendelésre vonatkozik.

Bővebb információ és interjú lehetőség:

Suta Mónika
tulajdonos
monis@monis.hu
+36-70-381-8227

2019. 10. 22.

Back