Blog
Contact
Get an appointment

No products in the cart.

A MEISTER hidat épít a hagyomány és a modern között: az 1897-es alapítású svájci és németországi MEISTER manufaktúrákban a generációkon át fejlődő kézművesmunka teljes összhangban áll az innovatív csúcstechnológiával. A precíz kivitelezés lépésről lépésre lenyűgöző gyűrű- és ékszergyűjteményeket teremt, a „Made in Switzerland” és a „Made in Germany” jelölések pedig a legmagasabb minőséget jelentik. A természeti erőforrások fenntartható felhasználása – mint például a karbonsemleges energia koncepciója – a Meister számára óriási jelentősséggel bír.

A Meister eljegyzési gyűrűk az élethosszig tartó elköteleződés jelképei, legyen szó a Classics, Phantastics, Individuals vagy a Symbolics kollekció darabjairól.

Érték

A Meister az aktuális eljegyzési gyűrű trendeket megfigyelve állította össze lélegzetelállító gyűrűkínálatát. 

A gyémántgyűrűk különlegessége, hogy valódi értéküket csak az esküvő után nyerik el, amikor a karikagyűrűkkel tökéletes összhangban pompáznak. Válasszon az elbűvölő nemesfém és gyémánt kínálatunkból, csiszolásokból és stílusok végtelen variációjából

A MEISTER csakis a legtökéletesebb minőséggel elégszik meg – ezt a szenvedélyt tükrözi minden egyes ékszer és gyűrű, amely szakembereik kezei közül kerül ki. 

A MEISTER gyűrűkbe gravírozott ’M’ a legfelsőbb anyagminőséget és kitűnő szaktudást garantálja. Egy törekvés, amely biztosítja, hogy a MEISTER ékszerek és gyűrűk az idő múlásával is tartós értékek képviseljenek.

Tervtől a manufaktúráig
A szerelem és az élet, mint az inspiráció forrása: a Meister innovatív formatervező csapata számos díjat nyert a kivételes ékszer- és gyűrűkollekciókért, amelyeket a legfinomabb anyagokból készítenek. Minden ékszerük a mély érzések és az időtlen esztétika hírnökévé válik.
Miért egyedülálló a MEISTER Manufaktúra?
Minden gyűrű és ékszer egyedileg készül a MEISTER Manufaktúrában, hogy ügyfeleink személyes kívánságait minden formában kielégítsék. Minden egyes MEISTER-darab egy virtuóz csapat munkája, amely a manufaktúra mestereiből áll: ékszer-tervezők, ötvösök, technikusok és gyémánt szakértők. Céljuk egy: egyedülálló gyűrűk készítése, amelyek megérintik és elbűvölik a leendő házaspárt.

Meister konfliktusmentes anyaghasználat

A MEISTER az egyetlen jegygyűrű és ékszergyártó, amely saját laboratóriummal rendelkezik. A gyűrűbe foglalás előtt minden gyémántot magasan képzett szakemberek megvizsgálnak meg szigorú kritériumok alapján, a 4C rendszernek megfelelően.

A konfliktusmentes származáson túl a karátnak, a színeknek, a tisztaságnak és a csiszolásnak meg kell felelnie a Meister szigorú szabályrendszerének.

Exklúzív termékeinket személyesen tekinthetik meg üzleteinkben

További márkáink

Gyűrű konfigurátor

Válasszon világmárkáink közül és tervezze meg álmai gyűrűjét
Categorys
Get an appointment
Contact
Brand Store Budapest
+3670 427 0053
1051 Budapest, Október 6 street 6.
Hétfő–Vasárnap: 11:00–19:00 
Moni’s Jewelry – Balatonfüred
+36 70 674 6664
8230 Balatonfüred, Szent István Square 3.
Monday to Friday 09:00 to 17:00 

Moni’s Diamond Boutique
+3670 775 8285
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc street 3/B
(Next to Tagore Promenade)
Szombat - Vasárnap - Hétfő:  11:00 - 19:00
Categorys
Get an appointment
Contact
Brand Store Budapest
1051 Budapest, Október 6 street 6.
Hétfő–Vasárnap: 11:00–19:00

Moni’s Jewelry – Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Szent István Square 3.
Monday to Friday: 09:00 to 17:00

Moni’s Diamond Boutique
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc street 3/B
(Next to Tagore Promenade)
Szombat - Vasárnap - Hétfő:  11:00 - 19:00
On Saturdays, we are waiting for you and your chosen one with an exclusive reception for our Moni’s wedding ring moments event, during which you can make your first joint decision and plan the ring pair of your dreams.
starenvelopebookcalendar-fulldiamondmagnifiercrosschevron-down