Favorites

Cart
Favorite Products
Cart
Favorites

Megmutatjuk a báli szezon legszebb ékszereit: ragyogjon Moni’s Diamonddal

Megmutatjuk a báli szezon legszebb ékszereit: ragyogjon Moni’s Diamonddal

A február hagyományosan a bálok, farsangi események időszaka, ilyenkor egy-egy különleges alkalom lehetőséget ad, hogy mesés ékszereket viseljünk. Most néhány csodás darabot szeretnénk megmutatni kínálatunkból: várja Önt is a Moni’s Diamond világa! Legyen szó látványos, ragyogó gyémántról vagy diszkrét megjelenést nyújtó ékszerről, a Moni’s Diamond kínálatában megtalálja a tökéletes darabot. Lássunk néhány tippet, hogyan érkezzenek…

A február hagyományosan a bálok, farsangi események időszaka, ilyenkor egy-egy különleges alkalom lehetőséget ad, hogy mesés ékszereket viseljünk. Most néhány csodás darabot szeretnénk megmutatni kínálatunkból: várja Önt is a Moni’s Diamond világa!

Legyen szó látványos, ragyogó gyémántról vagy diszkrét megjelenést nyújtó ékszerről, a Moni’s Diamond kínálatában megtalálja a tökéletes darabot.

Lássunk néhány tippet, hogyan érkezzenek a hölgyek a bálba!

01 A kulcs az öltözködésben: a meghívó

Ne hagyatkozzunk a saját elképzeléseinkre, mindig kövessük a báli meghívóban megfogalmazott dress code-ot, így elkerülhetjük, hogy alul- vagy éppen túlöltözöttek legyünk, hiszen mindkettő egyformában kellemetlen lehet. Amennyiben nincs pontos információnk az elvárt megjelenésről, bátran írjunk az esemény meghirdetőjének és kérjünk tőle pontosítást.

02 Fontos az összhang, nem csak önmagunkkal

Amennyiben párunkkal vagy társaságban érkezünk, figyeljünk oda, hogy megjelenésünk összhangban legyen a többiekével. Nem a bálok, az esélyek vagy a hivatalos rendezvények azok, amikor érdemes túlragyogni másokat, esetleg feltűnő szettekkel kívülállóvá válni. A visszafogott, nagyvonalú eleganciával lehetetlen tévedni!

03 Nem csak a ruha teszi az ember

Az elegáns báli megjelenés titka a részletek összehangolása – a ruha mellett a cipő, a táska és az ékszerek azok, amelyek különlegessé varázsolhatják a bálozókat. Az ékszerek kiválasztásakor az elsődleges szempont, hogy hatásával „emelje” a bálozó megjelenését – hozzátegyen a ruhához és ráerősítsen a viselő személyiségére, szépségére. A legjobb a báli ékszert az ékszerszaküzletben, szakértői tanácsok mentén kiválasztani. Válasszunk akár látványos darabot vagy visszafogott szépséget, az ékszerek ragyogása még szebbé teheti az áttáncolt éjszakát!   


Szeretnénk segíteni a választásban, így megmutatunk néhány igazi báli szépséget – válasszon a Moni’s Online Store kínálatában található ékszerek közül, amelyeket ráadásul már aznap vagy másnap kiszállítjuk Önnek.

Szeretettel várjuk Önt a Moni’s Diamonds üzleteibe, ahol szakértelemmel és szenvedéllyel válogattuk a prémium nemzetközi ékszermárkák kínálatának legszebbjeit, hogy Önnek már csak az igazit kelljen kiválasztania. Legyen részese a különleges Moni’s élménynek! 

TOVÁBBI CIKKEK

en_US