Favorites

Cart
Favorite Products
Cart
Favorites

Minden nap újabb meglepetés: itt a Moni’s Christmas Moments

Minden nap újabb meglepetés: itt a Moni’s Christmas Moments

Decemberben minden nap új csodát rejt: reggelente social media felületeinken nyitjuk adventi ékszerkalendáriumunkat: ékszerszakértőink egy különleges adventi naptárat állítottak össze, amelyben karácsonyi ajándékként adható szépségeink rejtőznek. „Az adventi készülődés csodálatos időszak a Moni’s Diamond életében: ilyenkor pezseg a Bazilika mellett található üzletünk és vásárlóink izgatottan válogatnak ajándékot. Hatalmas öröm, hogy idén már online kínálatunk is…

Decemberben minden nap új csodát rejt: reggelente social media felületeinken nyitjuk adventi ékszerkalendáriumunkat: ékszerszakértőink egy különleges adventi naptárat állítottak össze, amelyben karácsonyi ajándékként adható szépségeink rejtőznek.

„Az adventi készülődés csodálatos időszak a Moni’s Diamond életében: ilyenkor pezseg a Bazilika mellett található üzletünk és vásárlóink izgatottan válogatnak ajándékot. Hatalmas öröm, hogy idén már online kínálatunk is rendelkezésre áll, így akár az otthon melegéből is kiválaszthatjuk azt az ékszert, ami az ünnep legszebbje lehet” – mondja Suta Mónika, a Moni’s Diamond ékszertervezője.

Mónika hozzáteszi: a decemberben ajánlott ékszerek között csodás gyűrűk, látványos nyakékek, gyémántokkal ölelt, drágaköves fülbevalók szerepelnek, de azok is megtalálják majd az ajándékukat, akik a visszafogottabb ékszerek és a kecses vonalvezetés kedvelői.

Decemberben az érdeklődők a Moni’s Diamond Facebook és Instagram felületein találják meg minden reggel az aznapi, különleges ajándékötletet. Fontos, hogy ezek az ékszerek többnyire egyetlen példányban találhatók meg üzleteinkben, így érdemes sietni a vásárlással.

Mit tehet az a vásárlóink, akinek nincs ideje eljönni üzletünkbe? Idén már ez sem lehet akadály! Szakértelemmel és szenvedéllyel válogattunk Európa prémium ékszermárkáinak kínálatából, saját tervezésű Moni’s ékszereink pedig weboldalunkon, az online store-ban is elérhetők.

Ragyogjon velünk az ünnepek alatt is, kínálatunk legszebbjeit pedig figyelje a Moni’s Christmas Moments ékszerkalendáriumunkban!

TOVÁBBI CIKKEK

en_US