Niessing

A Niessing ékszerei ugyanolyan modernek, mint azok az emberek, akik viselik őket. Fedezze fel a német ékszertervezés legjobbjait. 1873-as alapítása óta egészen napjainkig, a Niessing manufaktúra a szakma legkiválóbbjai közé tartozik. Minden egyes darab egy eredeti különlegesség, kizárólag Önnek készítve.

Élvezze az ékszereket melyek története a múltba nyúlik vissza, a jelenben élnek és a jövőbe tekintenek: ilyen az élő ékszerkultúra.

 

A Niessing árnyalatok

Az arany lelke sokszínű: meleg és lágy, mint a homokos tengerpart, friss és tiszta, mint egy nyári reggel a tóparton; az arany, mely úgy ragyog, mint a napkorong abban a különleges pillanatban, mielőtt nyugovóra térne. Az árnyalat, ami annyira gyönyörű, hogy szinte belepirul, vagy a tiszta arany gazdag sárga színe.

És ha az arany olyan lenne, mint a friss harmat a tavaszi mezőn, hogy  szinte érezni lehet az illatát?

A Niessing tervezői és aranyművesei egy kivételes színskálán mutatják be az arany legegyedibb árnyalatait, annak legszebb valójában.

Tradíció és innováció

A Niessing ékszerek nagyon sok kézen mennek keresztül mielőtt elnyernék végleges formájukat, több különböző módszert kombinálva a tradícionális ötvösművészettől a legmodernebb technikákig. Míg az egyik munkafázis még az ötvösmester szakértő kezét igényli, a következő lépésben már a legfejlettebb lézer-technológiával folytatódik.

Mindenből a legjobb

Ami a Niessing-nél elképzelhetetlen: a tömeggyártás. Minden darab Niessing ékszer eredeti, értékes, és kizárólag Önnek készül. A minőség és az esztétikum mindig a legelső.

Művészi ötvözetek – tapasztalat és szenvedély

Amikor a Niessing legjobb tervezői és arany-ötvözet szakértői bezárkóznak az olvasztóműhelybe, biztosak lehetünk abban, hogy valami különleges van születőben. A jó csapatmunka a legfontosabb alapkövetelmény: a csapat tagjainak érteniük kell egymás művészetét és ismerni a másik nézőpontját; emellett szükségük van még türelemre és rengeteg tapasztalatra is.

Niessing

De miért is olyan nehéz ez a munka, és mi kell még hozzá?

Az ötvözetek fő alkotóeleme az arany, ezen kívül ezüst, réz és palládium található még benne, melyek meghatározzák a színeket. Nagy szakértelem és precizitás szükséges a munka minden apró lépéséhez, mert a legkisebb eltérés az arányokban és a mennyiségben, a hőmérsékletben, vagy az olvasztási eljárásban kudarchoz vezethet és rossz minőségű ötvözetet eredményezhet. Ezért mondjuk, hogy a tökéletes aranyötvözet létrehozása már önmagában művészet.

Nem számít, hogy végül melyik Niessing színárnyalat lesz az Ön kedvence, biztos lehet benne, hogy a szívébe fogja zárni!

Mit garantálunk Önnek?

Minden egyes Niessing ékszerben feltüntetjük az Au rövidítést („Aurum” – az arany latinul)  és egy számot, mely azt mutatja, hogy milyen finomságú aranyötvözetből készült az ékszere. Az arany ötvözet annál tisztább, minél több benne a színarany. Azért, hogy garantálhassuk a hibátlan minőséget, a Niessing műhelyében minden ötvözetet saját magunk készítünk el. Au1000 (színarany), Au900, Au750 (18K) és bizonyos esetekben Au585 (14K) ötvözettel dolgozunk, és palládiumot használunk nikkel helyett. A palládium egy ellenálló, szürkés-fehér nemesfém a platinafémek családjából. Tiszta, fehér, antiallergén és gyönyörű.

Niessing

A Niessing és a fenntartható bányászat

A Niessing saját ötvözeteihez csak és kizárólag az Allgemeine Gold- und Silberscheideanstalt AG (AGOSI) aranyát használja, melyet a németországi ékszerészközpontban, Pforzheim-ben szerez be. Az AGOSI kiérdemelte A „Chain of Custodity” tanúsítványt, mely garantálja a konfliktus-mentes eredetet és a nemesfémeknél alkalmazott, felelős felhasználásra vonatkozó előírások betartását. Bővebb információt az AGOSI honlapján és a Felelős Ékszerművesség honlapján olvashat a tanúsítványról.


Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/sgold/#monis.hu/wp-includes/class-wp-query.php on line 3363