Szilágyi Áron és felesége a Moni’s üzletben találták meg szerelmük tökéletes szimbólumát

Szilágyi Áron az egyik legsikeresebb és legismertebb magyar sportoló. A 29 éves vívó most éppen a 2020-as tokiói olimpiára készül, nem titkolt célja, hogy elnyerje harmadik olimpiai aranyérmét. A Forbes 2018-as listáján az 5. legértékesebb magyar sportolónak választották. Szakmai sikerei mellett boldog házasságban él, 2017 nyarán vette felségül kedvesét, Szántó Bettit, akinek szerelméért ugyanúgy megküzdött, mint sikereiért. A házaspár több mint egy éven át szervezte az esküvőt, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. Így a rájuk jellemző precizitással keresték álmaik helyszínét, a menyasszonyhoz legjobban illő esküvői ruhát és természetesen azokat az egyedi, személyre szabott karikagyűrűket, amelyek hűen tükrözik szerelmüket. Így találtak rá a Moni’s ékszerüzletre, ahol megtervezhették saját elképzeléseik alapján álmaik gyűrűit. Áron azóta sem bánta meg döntéseit, el is árulja, hogy miért volt tökéletes a nagy nap, és milyen a házas élet.

2 évvel ezelőtt házasodtatok össze Bettivel, miben változott azóta a kapcsolatotok?

Szilágyi Áron és felesége

Az esküvő előtt öt évvel már egy párt alkottunk Bettivel, ebből négyet együtt is éltünk. A formális ceremóniát egy megerősítésnek szántuk, egy élethosszig tartó ígéretnek. A mindennapi életünk nem sokat változott ennek hatására, bár a tudat, hogy összekötöttük életünket, megnyugtató, biztonságot ad.

Sok felkészülés előzte meg a nagy napot, de hogy sikerült? Mi volt az esküvő legemlékezetesebb része számodra?

Több mint egy évet terveztük a nagy napot. Mivel közel 200 fősre sikerült a rendezvény, volt szervezni való bőven. Örülök, hogy minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. A csodás templomi szertartás után egy nagy rendezvénysátor szolgált a vacsora és az azt követő parti helyszínéül. A legemlékezetesebb rész talán az első táncunk Bettivel. Vettünk pár táncleckét előtte, be is tanultunk egy koreográfiát, a helyszínen mégis izgultunk, hogy fog sikerülni. Aztán minden rendben ment, nem rontottunk el egy lépést sem, és teljesen egymásra hangolódtunk.

Hosszú ideig kerestétek a tökéletes karikagyűrűt, végül a Moni’s Jewelry Premium Brand Store- üzletében találtatok rá szerelmetek örök szimbólumára. Miért ezt a két gyűrűt választottátok?

A gyűrűk kiválasztásánál kicsit elvesztünk a lehetőségek erdejében. Szükségünk volt valakire, aki elkalauzol minket. Hálásak vagyunk Suta Móninak, aki tudásával és szakértelmével végig vezetett bennünket a gyűrűstílus kiválasztásának és a gyűrűk megtervezésének folyamatán. Fontos volt számunkra a visszafogott elegancia és a kényelem, nem hivalkodni szerettünk volna, a karikagyűrűket a kettőnk szövetségének jelképének szántuk.

Szilágyi Áron és feleségeMiért volt nektek fontos, hogy a Niessing gyűrűi közül válasszatok?

Nem voltak különösebb elvárásaink, valójában azt sem tudtuk, hogyan kell jól választani, milyen márkát válasszunk. Móni szerencsére ebben is segített nekünk, ezért különösen hálásak vagyunk neki. Tőle tudtuk meg például, hogy a NIESSING arany ékszerek nem csak egy-két színben kaphatóak, hanem kb. egy tucat árnyalatban készülnek. Izgalmas volt Bettivel azon gondolkodni, milyen árnyalatú ékszert válasszunk, ami mindkettőnknek a legjobban tetszik. Persze a színe mellett fontos volt a különleges, de visszafogott design és persze a tartósság, hiszen mi sem rövidtávra tervezünk!

Valójában azt akartuk, hogy amit veszünk, a szép és tartós is legyen. Szeretnénk, ha néhány évtized múlva rá néznénk a gyűrűkre, akkor is ragyogóan szépek legyenek. Móni ezek alapján ajánlotta a NIESSING márkát. Már több mint két éve vagyunk házasok, de a gyűrűk pont olyan szépek most is, mint amikor egymás kezére húztuk őket.Niessing gyűrűk

Még egy apróság volt, amibe Bettinek és nekem is fontos volt, és talán csak kevesen gondolnak rá. Mindenképpen olyan anyagból szerettük volna készíttetni az ékszert, amiről biztosan tudjuk, hogy azok eredete nyomon követhető és tisztességes forrásból származnak.

Minden nap viselitek azóta is, még edzéseken, versenyeken is?

Szinte egyáltalán nem vesszük le Bettivel a gyűrűket, még alváshoz sem. Mivel mi tudtuk kiválasztani az ujjainkra legjobban passzoló formát, a kényelem garantált. Egy-két hét alatt hosszászoktam, hogy van valami az ujjamon, azóta az edzéseken is hordom, versenyekre is magammal viszem. Sosem zavart semmiben.

Most egy kicsit nyugodtabb időszak van az életedben, de hamarosan itt a következő Olimpia. Hogyan készültök majd, van valamilyen tradíció, mielőtt a pástra lépsz- ami a rengeteg edzés mellett hozzásegíthetett a 2 olimpiai aranyéremhez?

A felkészülésem alapelve, hogy a Tokiói Játékok is csak egy verseny, ugyanolyan, mint bármelyik. Szándékosan nem készülünk külön rituálékkal. Nekem annyi a dolgom, hogy odamenjek és nyerjek 5 asszót. Abban viszont nagyon bízom, hogy Betti el fog tudni kísérni. Rióban az első sorból figyelt, együtt örült a győzelmemnek, ami megháromszorozta a boldogságom az utolsó beadott tus után.

Ha ti is szeretnétek megtervezni egyedi, személyre szabott karikagyűrűiteket, akkor látogassatok el a Moni’s üzletébe vagy próbáljátok ki otthon, IDE KATTINTVA a karikagyűrű tervezőt és a kiválasztott ékszert rendeljétek meg a Moni’s-ban.

2019. 10. 18.

Back