A márkáról

A Forevermark a De Beers vállalatcsoport gyémántmárkája. A De Beers a világ legnagyobb gyémánttermelő vállalatcsaládja. Több mint 125 évre visszatekintő múltjával és hatalmas szakértelmével meghatározó szereplője az iparágnak. A világ gyémánttermelésének közel felét termelik ki. 25 országban való jelenléte elsősorban a széles körű kutató tevékenységének köszönhető, melyet a legmodernebb technológiák segítségével végzik.

Fő tevékenységei közé tartozik a bányászat és a kereskedelem

A cég kiemelt figyelmet fordít arra, hogy gyémántjaik mindegyike természetes, kezeletlen és konfliktusmentes lelőhelyről származó legyen. A De Beers vállalat az Amerikai Gemológiai Intézettel (GIA) együttműködve 1939-ben dolgozta ki az iparág első és univerzális – a mai napig egyedül elfogadott – gyémánt osztályozó rendszerét, a 4C-t (Cut, Colour, Clarity, Carat).

A Forevermark Minőség

A nyers gyémántokat életciklusuk elején szépségük és ritkaságuk alapján kézzel válogatják, majd a világ 42 legelismertebb csiszoló mesterének egyikéhez kerülnek. A folyamat ezen részén – a szakértő kezeknek és a mérhetetlen tapasztalatnak köszönhetően – válik a nyers gyémántból páratlan drágakő. Ezt követően az immár teljes szépségükben ragyogó ékkövek egy aprólékos, mindenre kiterjedő ellenőrzésen esnek át. Csakis azok, amelyek elérik az egyébként igen magasra állított mércét megkapják a Forevermark egyedi azonosítóját. A szigorú minősítő eljárást alátámasztandó, a világ gyémántjainak csupán kevesebb, mint 1%-a válik jogosulttá a Forevermark név viselésére. Mindezek biztosítják, hogy a Forevermark gyémánt valódi, egyedi, és garantáltan megbízható forrásból származik.

Eljegyzési gyűrűk

Legyen akár meglepetés, akár közös választás, az eljegyzésű gyűrű a szerelem egyik legragyogóbb megtestesülése. Segítünk a tökéletes megtalálásában!
Megtekintéshez időpontfoglalás szükséges
Időpontfoglalás

Forevermark Setting Pave 1

Megtekintéshez időpontfoglalás szükséges
Időpontfoglalás

Forevermark Setting 2

Megtekintéshez időpontfoglalás szükséges
Időpontfoglalás

Forevermark Encordia 3

Megtekintéshez időpontfoglalás szükséges
Időpontfoglalás

Forevermark Cornerstone pave 4

Megtekintéshez időpontfoglalás szükséges
Időpontfoglalás

Forevermark Cornerstone 5

  Időpontfoglalás
  Amennyiben él az időpontfoglalás lehetőségével, a Moni's Moments alkalmunkon Ön egy választott időpontban érkezik üzletünkbe és különleges gondossággal vesszük körül: exkluzív környezetben, egy finom kávé mellett segítünk megtalálni vagy közösen megtervezni az Ön által megálmodott gyűrűt.
  • Extras
  • Select Date & Time
  • Foglalása sikeres!

  Extras

  Select service extras you want to add to your booking.

  Foglalása sikeres!

  Válasszon helyszínt

  Válasszon helyszínt
  Válasszon szolgáltatást
  Extras
  Válasszon tanácsadót
  Válasszon időpontot
  Adataid
  Foglalás összegzése
  Appointment Foglalása sikeres!
  Moni‘s Brand Store Budapest
  1051 Budapest, Október 6 utca 6.
  Moni‘s Diamond Boutique Balatonfüred
  8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
  Moni‘s Jewelry Balatonfüred
  8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
  Summary

  További Márkáink

  A világ vezető ékszermárkái a Moni‘s kínálatában, egy helyen. Válassza a legszebbet!