Forevermark

 

Hiszünk az ígéret erejében, mely két szívet kapcsol össze örökre. A FOREVERMARK lélegzetelállító gyémántjaival és ékszer kollekcióival minden ígéretet méltón pecsételhetnek meg.

Keresse a világ egyetlen gyémánt márkáját a Moni’s Jewelry Premium Brand Store ékszer szalonjaiban.

 

Olvasson tovább

 

Meister logo

Az egész életen át tartó odaadás érzelmi szimbóluma.

A Meister egy családi vállalkozás, jelenleg a harmadik generáció irányítja, az ékszerekbe gravírozott “M” pedig garantálja a legkiválóbb alapanyagok felhasználását.

Magyarországon kizárólag a Moni’s Jewelry Premium Brand Store-ban.

Olvasson tovább

Niessing

Szerelmük tökéletes szimbóluma

Karikagyűrűjét az ujján viseli, és amit az ékszer jelképez, azt pedig mélyen a szívében. Találja meg a személyéhez leginkább illő Niessing karikagyűrűt – azt, amelyik a szerelmük tökéletes szimbóluma.

Magyarországon kizárólag a Moni’s Jewelry Premium Brand Store-ban.

Olvasson tovább

 

 

 

 

 

Salvini logo

 

Breuning_Logo (1)

A tiszta szerelem örök

A Breuning karikagyűrű modelljei között mindenki megtalálja azt a párt, mely tökéletesen szimbolizálja fogadalmukat egy életen át.

Német minőség 1927 óta.

Olvasson tovább

Niessing karikagyűrűk

Az Arany legszebb árnyalatai

Ön megtalálta már a színt, amelyik a leginkább illik szerelmükhöz? Esetleg két különböző tónus még kifejezőbb lenne? Csak a Niessing-nél találja meg az arany ennyiféle kivételes árnyalatát: a homok aranyló melegségét, vagy a ragyogóan finom szürkét. Vöröset, akár a napfelkelte, vagy egészen halovány sárgát finom zöldes beütéssel.

Fedezze fel az arany tizenkét elragadó árnyalatát az elegáns elefántcsontszíntől a meleg rózsafáig.

Olvasson tovább

 

Forevermark

A kivételes szépségű gyémántokat egyesével, kézzel válogatják és a világ összes gyémántjának alig 1 százaléka méltó csak arra, hogy  Forevermark gyémánt lehessen. A gyémántok hosszú útjának minden lépését szigorú kritériumok szabályozzák: a legtekintélyesebb szakértők és a legkiválóbb gyémántműves mesterek gondoskodnak arról, hogy csakis a legszebb gyémántok kapják meg végül a Forevermark jelölését.

 

Olvasson tovább

 

Budapest

HÉTFŐ - SZOMBAT
11:00 - 19:00

VASÁRNAP
zárva


Balatonfüred

HÉTFŐ - PÉNTEK
9:00 - 17:00

SZOMBAT
9:00 - 12:00

VASÁRNAP
zárva