Kedvencek

Kosár
Kedvenc Termékek
Kosár
Kedvencek

Így tervezze meg a tökéletes karikagyűrűt: 4+1 hasznos tippel segítenek a Moni’s Diamond szakértői

Így tervezze meg a tökéletes karikagyűrűt: 4+1 hasznos tippel segítenek a Moni’s Diamond szakértői

A Moni’s Diamond üzleteiben kollégáink évente többszáz párnak segítenek megtervezni az egész életre szóló, különleges ékszerpárt, a karikagyűrűt. Most néhány olyan szempontot gyűjtöttünk össze, amellyel szeretnénk megkönnyíteni azt a választási folyamatot, melynek végén magas minőségű, egyedi és különleges karikagyűrűkkel léphetnek ki üzletünk ajtaján.   01 Hosszú távú gondolkodás, a karikagyűrűben is  A körültekintően, szakértők segítségével kiválasztott…

A Moni’s Diamond üzleteiben kollégáink évente többszáz párnak segítenek megtervezni az egész életre szóló, különleges ékszerpárt, a karikagyűrűt. Most néhány olyan szempontot gyűjtöttünk össze, amellyel szeretnénk megkönnyíteni azt a választási folyamatot, melynek végén magas minőségű, egyedi és különleges karikagyűrűkkel léphetnek ki üzletünk ajtaján.  

01 Hosszú távú gondolkodás, a karikagyűrűben is 

A körültekintően, szakértők segítségével kiválasztott karikagyűrűk esetében biztosak lehetünk abban, hogy a prémium minőség a tartósságot is jelenti majd. Ez az egyik legfontosabb szempont a gyűrűpár kiválasztásánál, hiszen senki nem szeretné néhány évente újabb és újabb karikagyűrűre cserélni a meglévőt – ez a választás valóban szóljon örökre! A minőségi ékszerek nemcsak önmagukban csodálatosak, hanem az azt viselők egyéniségét és szépségét is hangsúlyozzák, értékállóak, jól megválasztott alapanyaguk pedig a hosszú távú gondolkodást sugallja. 

02 Számít az életmód: kényelem és magabiztosság minden helyzetben

A Moni’s Diamond szakértő kollégái minden párnak elmondják: a legfontosabb, hogy az ő életmódjukhoz, értékrendjükhöz és a mindennapi szokásaikhoz szabott gyűrűvel térjenek haza. A karikagyűrű-választásnál tehát fontos szempont a pár életmódja: nem mindegy, hogy milyen gyűrűt választanak például azok, akik például változatos, pezsgő társasági életet élnek, heti rendszerességgel sportolnak, kerékpárral közlekednek vagy mondjuk vitorláznak, kisgyermekük van vagy akár sokat utaznak – ezekben a helyzetekben a jól megválasztott karikagyűrű kényelmet és magabiztosságot adhat. 

03 Hagyomány és elegancia: nívós európai ékszermárkák garanciája

A Moni’s Diamond kínálatának összeállításakor biztosak voltunk benne, hogy azokat a nívós európai ékszermárkákat szeretnénk elérhetővé tenni vásárlóinknak, amelyek a hagyományt és az eleganciát képviselik. A Meister, a Niessing, a Breuning, a Saint Maurice vagy a Salvini márkák hosszú és hagyományokra épülő múltja és a legmagasabb szintű gondosságot és szakértelmet egyesítő jelene számunkra garancia arra, hogy csak a legjobbakat kínáljuk a hozzánk érkezőknek.  

04 Így lesz egyedi és életre szóló: merj a választás helyett tervezni

A Moni’s Diamond egyik kiemelt szolgáltatása, hogy a párok számára lehetőséget biztosít a karikagyűrűk megtervezésére. Szakértő kollégáink az úgynevezett konfigurátorunk használatával segítenek, hogy a pár valóban a saját álmuk megvalósításaként viselhesse a karikagyűrűt, hiszen a tervezés minden lépésénél egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy egyedi és rájuk szabott gyűrűpár készülhessen. Sokan félnek attól, hogy ez a tervezési folyamat jelentős pluszköltséget ró majd rájuk – ez nem így van, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy egy teljes mértékben egyedi, számukra készülő karikagyűrű-párt viselhetnek majd egész életükben. 

https://monis.hu/idopont-foglalas/

+1 Figyeljünk a részletekre: legyen élmény a gyűrűtervezés is

Mi a Moni’s Diamondnál úgy gondoljuk, hogy a karikagyűrű kiválasztása semmiképpen nem lehet egy a kipipálandó teendők közül az esküvőszervezési listán, hiszen a pár egy fontos döntést hoz meg a karikagyűrű kiválasztásával: azt egy életen át fogja viselni. Éppen ezért hoztuk létre különleges alkalmunkat, a Moni’s Moments eseményt, melynek keretében a pár egy rájuk szabott alkalmon, ékszerszakértő kollégánk kizárólagos figyelmét élvezve tervezheti meg karikagyűrűjét. Ez az alkalom akkor szép, ha a bizalomról, a szépségről és a közös jövő ígéretéről szól – tegyünk együtt azért, hogy a karikagyűrű megtervezése önmagában is emlékezetes nap, élmény maradjon. 

TOVÁBBI CIKKEK

hu_HU