Blog
Kapcsolat
Időpontfoglalás

Nincsenek termékek a kosárban.

Karikagyűrűk

Egy különleges alkalom

A házasság első pillanatát a karikagyűrű pecsételi meg, a kiválasztás folyamata pedig megismételhetetlen emlék ezen az életreszóló ösvényen. Ezért mi a Moni’s-nál e különleges ékszer kiválasztásának különleges pillanatot szentelünk.

Szombatonként exkluzív fogadtatással várjuk Önt és szíve választottját Moni’s karikagyűrű moments eseményünkre, aminek keretei között meghozhatják az első közös döntést és megtervezhetik álmaik gyűrűpárját.Ékszerszakértőink állnak rendelkezésre, foglaljon időpontot személyes tanácsadásra

időpontfoglalás

Az öt világmárkát is felvonultató Moni’s üzleteiben nagyon keresettek a Meister, a Niessing, a Breuning, a Forevermark és a Saint Maurice ékszermárkák, ám ma már egyre többen keresik a kézzel készült, egyedi karikagyűrűket, amelyek kifejezetten nekik, az ő ízlésüknek megfelelően készül el. Azt szeretnék, ha életük legfontosabb ékszere olyan különleges lenne, mint amilyennek megálmodták.

Márkáink

(Suta Mónika, a Moni’s  Jewelry Brand Store tervezőjének )kedvenc pillanata, amikor a vendég egyedi jegygyűrűt szeretne viselni, amely csak az ő szerelmüket hivatott kifejezni és megmutatni a külvilágnak. Ilyenkor rá kell érezni, hogy mit is szeretne a pár. Ékszerszakértőink a kifinomult elegancia jegyében hozzák felszínre a házasulandó pár gondolatait, vágyait, érzéseit és a tervezés során csiszolják tökéletessé, hogy mindez egy különleges és egyedi ékszerben öltsön testet. Viselhetővé és a külvilág számára is érzékletessé teszik a jegyespár szerelmét, amelyet beleépítik egy különleges és az örökkévalóságot jelképező szimbólumba, a jegygyűrűbe. Mindezt stílusos köntösben.

Miért érdemes eljönniük személyes konzultációnkra?

  • Első pillanattól kezdve kiemelten lesznek kezelve, ékszerszakértőnk csak Önökkel foglalkozik
  • Segítünk megtalálni saját egyedi stílusukat
  • Konfigurátorunk segítségével teljesen személyre szabott gyűrűt készítünk
  • Ujjméretük miatt nem kell már soha aggódniuk - professzionális módon lemérjük, téli-nyári időszakra is megfelelő méretet javaslunk
Időpontfoglalás
Bár az életben semmi sem tökéletes, mi a Moni’s-nál arra törekszünk, hogy a nálunk vásárolt ékszer az legyen. Ennek biztosítékaként a Moni’s örök élet garanciát vállal az ékszer gyártása során keletkezett esetleges anyaghibákra, évek múltán is. Amennyiben a nálunk vásárolt ékszeren anyaghibát vél felfedezni, a gyűrűt garanciálisan újragyártatjuk.
Az ékszerek hordásuk során természetesen kophatnak, karcolódhatnak, sérülhetnek. A Moni’sban vásárolt ékszerek mindegyikét évente egyszer, ingyen és bérmentve várjuk karbantartásra, felújításra, hogy mindig úgy ragyoghasson, mint az első találkozás alkalmával.
A Moni’s-nál a tökéletes ékszer elkötelezettjei vagyunk. Éppen ezért törekszünk arra, hogy vásárlóink igényeit és álmait valóra válthassuk, akármilyen egyediek is legyenek azok. Amennyiben nem elégedett a kézhez kapott ékszerrel, a vásárlást követő 30 napon belül, eredeti állapotában visszavesszük, ezután Önnel közösen újratervezzük és újra elkészítjük önnek, hogy átélhesse a tökéletes ékszer által teremtett varázslatos Moni’s pillanatot.
Gyűrűvásárlás előtt számtalan kérdése felmerülhet. Ezekben a kérdésekben szakértő kollegáink mind segítséget nyújtanak Önnek. Ugyanakkor a tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztása gyémántszakértőink segítségével is stresszes döntés lehet és felmerül a kérdés: Tetszeni fog szerelmünknek a kiválasztott gyűrű? Emiatt nem kell aggódnia. Amennyiben a kiválasztott gyűrű mégsem igazodik kedvese elképzeléséhez, a gyűrűt a vásárlástól számított 60 napon belül visszahozhatják hozzánk. Újdonsült menyasszonyának pedig lehetősége van kiválasztani álmai gyűrűjét, melybe teljes áron beleszámítjuk az eredeti gyűrű árát. * A gyűrűt a vásárlástól számított 60 napon belül kell visszaküldenie hozzánk, sértetlen állapotban, az ékszer certificate kártyájával együtt
A Moni’s üzleteiben vásárolt eljegyzési gyűrűt időkorlát nélkül, minden esetben ingyenesen korrigáljuk, amennyiben indokolt újragyártatjuk, hogy az tökéletesen illeszkedjen kedvese kezére. Ingyenes méretkorrekciót vállalunk a Moni’s üzleteiben vásárolt karikagyűrűkre is, amennyiben azok eredeti méretét kollegáink vették le, és méretváltoztatási igényét a vásárlástól számított 2 héten belül jelzi felénk.

Gyűrű konfigurátor

Válasszon világmárkáink közül és tervezze meg álmai gyűrűjét
Webshop
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Brand Store Budapest
+3670 427 0053
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Hétfő–Vasárnap: 11:00–19:00 
A Moni’s Jewelry – Balatonfüred
+36 70 674 6664
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Hétfő–Péntek 09:00–17:00 

Moni’s Diamond Boutique
+3670 775 8285
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)
Szombat - Vasárnap - Hétfő:  11:00 - 19:00
Webshop
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Brand Store Budapest
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Hétfő–Vasárnap: 11:00–19:00

A Moni’s Jewelry – Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Hétfő – Péntek: 09:00–17:00

Moni’s Diamond Boutique
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)
Szombat - Vasárnap - Hétfő:  11:00 - 19:00
Szombatonként exkluzív fogadtatással várjuk Önt és szíve választottját Moni’s karikagyűrű moments eseményünkre, aminek keretei között meghozhatják az első közös döntést és megtervezhetik álmaik gyűrűpárját.
starenvelopebookcalendar-fulldiamondmagnifiercrosschevron-down