Blog
Kapcsolat
Időpontfoglalás

Nincsenek termékek a kosárban.

A MEISTER hidat épít a hagyomány és a modern között: az 1897-es alapítású svájci és németországi MEISTER manufaktúrákban a generációkon át fejlődő kézművesmunka teljes összhangban áll az innovatív csúcstechnológiával. A precíz kivitelezés lépésről lépésre lenyűgöző gyűrű- és ékszergyűjteményeket teremt, a „Made in Switzerland” és a „Made in Germany” jelölések pedig a legmagasabb minőséget jelentik. A természeti erőforrások fenntartható felhasználása – mint például a karbonsemleges energia koncepciója – a Meister számára óriási jelentősséggel bír.

A Meister eljegyzési gyűrűk az élethosszig tartó elköteleződés jelképei, legyen szó a Classics, Phantastics, Individuals vagy a Symbolics kollekció darabjairól.

Érték

A Meister az aktuális eljegyzési gyűrű trendeket megfigyelve állította össze lélegzetelállító gyűrűkínálatát. 

A gyémántgyűrűk különlegessége, hogy valódi értéküket csak az esküvő után nyerik el, amikor a karikagyűrűkkel tökéletes összhangban pompáznak. Válasszon az elbűvölő nemesfém és gyémánt kínálatunkból, csiszolásokból és stílusok végtelen variációjából

A MEISTER csakis a legtökéletesebb minőséggel elégszik meg – ezt a szenvedélyt tükrözi minden egyes ékszer és gyűrű, amely szakembereik kezei közül kerül ki. 

A MEISTER gyűrűkbe gravírozott ’M’ a legfelsőbb anyagminőséget és kitűnő szaktudást garantálja. Egy törekvés, amely biztosítja, hogy a MEISTER ékszerek és gyűrűk az idő múlásával is tartós értékek képviseljenek.

Tervtől a manufaktúráig
A szerelem és az élet, mint az inspiráció forrása: a Meister innovatív formatervező csapata számos díjat nyert a kivételes ékszer- és gyűrűkollekciókért, amelyeket a legfinomabb anyagokból készítenek. Minden ékszerük a mély érzések és az időtlen esztétika hírnökévé válik.
Miért egyedülálló a MEISTER Manufaktúra?
Minden gyűrű és ékszer egyedileg készül a MEISTER Manufaktúrában, hogy ügyfeleink személyes kívánságait minden formában kielégítsék. Minden egyes MEISTER-darab egy virtuóz csapat munkája, amely a manufaktúra mestereiből áll: ékszer-tervezők, ötvösök, technikusok és gyémánt szakértők. Céljuk egy: egyedülálló gyűrűk készítése, amelyek megérintik és elbűvölik a leendő házaspárt.

Meister konfliktusmentes anyaghasználat

A MEISTER az egyetlen jegygyűrű és ékszergyártó, amely saját laboratóriummal rendelkezik. A gyűrűbe foglalás előtt minden gyémántot magasan képzett szakemberek megvizsgálnak meg szigorú kritériumok alapján, a 4C rendszernek megfelelően.

A konfliktusmentes származáson túl a karátnak, a színeknek, a tisztaságnak és a csiszolásnak meg kell felelnie a Meister szigorú szabályrendszerének.

Exklúzív termékeinket személyesen tekinthetik meg üzleteinkben

További márkáink

Gyűrű konfigurátor

Válasszon világmárkáink közül és tervezze meg álmai gyűrűjét
Webshop
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Brand Store Budapest
+3670 427 0053
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Hétfő–Vasárnap: 11:00–19:00 
A Moni’s Jewelry – Balatonfüred
+36 70 674 6664
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Hétfő–Péntek 09:00–17:00 

Moni’s Diamond Boutique
+3670 775 8285
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)
Szombat - Vasárnap - Hétfő:  11:00 - 19:00
Webshop
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Brand Store Budapest
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Hétfő–Vasárnap: 11:00–19:00

A Moni’s Jewelry – Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Hétfő – Péntek: 09:00–17:00

Moni’s Diamond Boutique
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)
Szombat - Vasárnap - Hétfő:  11:00 - 19:00
Szombatonként exkluzív fogadtatással várjuk Önt és szíve választottját Moni’s karikagyűrű moments eseményünkre, aminek keretei között meghozhatják az első közös döntést és megtervezhetik álmaik gyűrűpárját.
starenvelopebookcalendar-fulldiamondmagnifiercrosschevron-down