Posted on

Megnyílt új üzletünk Balatonfüreden

diamond store balatonfured

Moni’s Diamond Boutique 

Elfogultság nélkül mondhatjuk, a Tagore sétány ékköve új üzletünk.  A Moni’s Diamond Boutique exkluzív kínálattal várja érdeklődőit, a legkiválóbb nemzetközi és európai ékszermárkákat képviselve. Saját tervezésű Moni’s kollekciónk mellett Niessing, Breuning, Salvini – a Damiani Grouptól – és Meister gyémánt ékszerek közül választhatnak vásárlóink.

Suta Mónika és Suta Győző, a Moni’s Jewelry Premium Brand Store alapítói és tulajdonosai 2020-ban is azon dolgoznak, hogy a márka továbbra is méltó és ragyogó módon képviselje az eljegyzési gyűrűk és karikagyűrűk exkluzív világát.

Az idei év különösen nagy jelentőséggel bír a márka életében. A harmadik üzlet megnyitásán túl az online térben is bővül a márka és elindította webshop szolgáltatását, hogy otthonról kényelmesen és diszkréten lehessen válogatni eljegyzési és karikagyűrűi között.

“2020 mindannyiunk számára hatalmas kihívásokat tartogatott. Úgy gondoltuk, hogy az alapvető küldetésünkre helyezzük a fókuszt. Vásárlóink igényeit maximálisan kiszolgálva honlapunkat webshop szolgáltatással bővítettük – biztosítva számukra, hogy kényelmesen és diszkréten fedezhessék fel egyedülálló eljegyzési és karikagyűrű választékunkat – , valamint megnyitottuk harmadik, eddigi legszebb üzletünket Balatonfüreden a Tagore sétányon.” – mondta el Suta Mónika, a Moni’s társtulajdonosa.