Niessing

Az 1873-ban alapított Niessing, az innováció iránti elkötelezettség és forradalmi újítások mellett hű marad a Bauhaus kortárs identitásához

A márka tervezési filozófiája a Bauhaus stílusjegyein alapszik, ezáltal kölcsönöz időtlen eleganciát és szépséget ékszereinek. Spannring Heaven eljegyzési gyűrűjük tökéletesen megtestesíti az egyedi formatervezés és a fenséges gyémánt közös kompozícióját.

1873-as alapítása óta a Niessing manufaktúra a szakma legkiválóbbjai közé tartozik. Minden egyes darab egy eredeti különlegesség, kizárólag Önnek készítve. A Niessing ékszerei ugyanolyan értékesek és rendkívüliek, mint a személyek, akik viselik őket. A díjnyertes design darabok szakítanak a hagyományos technikákkal: a letisztultságra és a gyémántra helyezik a hangsúlyt. A Niessing ékszereinek története a múltból ered, de stílusuk alapján a jövőbe tekintenek: ilyen az élő ékszerkultúra.

Niessing Árnyalatok

A Niessing tervezői és aranyművesei egy kivételes színskálán mutatják be az arany legegyedibb árnyalatait, annak legszebb valójában.

A Niessing arany és ezüst ötvözetei 15 árnyalatban a hideg szürkétől a meleg napsárgáig terjednek. Ezek kombinációja segíti megtalálni ékszere egyedi stílusát és hangulatát.

Tradíció és innováció

A Niessing ékszerek számtalan szakértő kézen mennek keresztül mielőtt elnyerik végleges formájukat. Szakértőik ötvözik a tradícionális ötvösművészetet a legmodernebb technikákkal: míg az egyik munkafázis még az ötvösmester kezét igényli, a következő lépésben már a legfejlettebb lézer-technológiával folytatódik az ékszer megmunkálása.

Niessing anyaghasználat

A nemesfémek fő alkotóeleme az arany, amelyet ezüsttel, rézzel és palládiummal ötvözve készítik az egyedi Niessing színeket. Nagy szakértelem és precizitás szükséges a munka minden apró lépéséhez, mert a legkisebb eltérés az arányokban és a mennyiségben, a hőmérsékletben, vagy az olvasztási eljárásban kudarchoz vezethet és rossz minőségű ötvözetet eredményezhet. Ezért mondjuk, hogy a tökéletes aranyötvözet létrehozása már önmagában művészet.

A Niessing saját ötvözeteihez  kizárólag az Allgemeine Gold- und Silberscheideanstalt ag (agosi) aranyát használja, melyet a németországi ékszerészközpontból, Pforzheim-ből szállítják. Az agosi kiérdemelte a „chain of custodity” tanúsítványt, mely garantálja a konfliktusmentes eredetet és a nemesfémeknél alkalmazott, felelős felhasználásra vonatkozó előírások betartását. 

Niessing karikagyűrű tervező

Tervezze meg saját karikagyűrűjét

A Niessing karikagyűrű tervezője tökéletes segítség álmai gyűrűjének megalkotásához.

Niessing eljegyzési gyűrű tervező

Tervezze meg saját eljegyzési gyűrűjét

A Niessing eljegyzési gyűrű tervezője tökéletes segítség álmai gyűrűjének megalkotásához.