Salvini

A drágakövek és az ékszer-remekművek iránti rajongás teszik a Salvini-t az olasz aranyműves hagyomány kiemelkedő részévé. Ékszereik a kutatástól, az újító ötletektől, a kiemelkedő alkotási folyamattól és a hamisítatlan olasz szenvedélytől lesznek igazán egyediek.

A Salvini ékszerek minden darabja egyedi. A drágakövek minősége, a feldolgozási technikák tökéletessége minden ékszert egyedivé tesznek. Az ügyes kivitelezés, a legnagyobb figyelem a részletekre, az innovatív formatervezés és az értékes nyersanyagok: minden hozzájárul az aranyműves művészet alkotásainak létrehozásához.

Az egyik legismertebb és leginkább reprezentatív olasz kortárs ékszermárka, a Damiani Group tagja. A márka eleganciája és kifinomultsága, az olasz ötvösmesterség hagyománya és a kiváló kivitelezés révén minden Salvini ékszer valóban egyedi.

A kreativitás és a drágakövek gondos kiválasztása a kivételes minőség abszolút garanciája. Minden egyes Salvini-alkotás a valenciai ötvösmesterek keze munkáját dicséri.

Salvini Soltaire gyűrűk

Varázslatos. Örök. Csodálatosan élénk.

A gyémánt egy álom, amelyet a legszeretettebb személyének ajándékozunk, és amelynek az eljegyzési gyűrű a legtisztább formája.

Salvini gyémántok

A Salvini kiválasztja ékszereihez a legragyogóbb gyémántokat és álomszép, természetes csodákká alakítja őket, amelyek még inkább felejthetetlenné teszik a mérföldköveket és a különleges eseményeket.

A Salvini ígéret

Gyémántjaik mindegyike természetes, kezeletlen és konfliktusmentes lelőhelyről származó. Egyenesen a szívnek üzen. Egy életre szóló ígéret. A Salvini alkotta eljegyzési gyűrű maga a romantika. Szofisztikált és elegáns, eljegyzési gyűrűi a magabiztos Salvini Nőt tükrözik. Minden egyes gyémánt páratlan kombinációt biztosít, melyet a Valenzai ékszerműhelyben gondos odafigyeléssel válogattak ki.