Hosszú távú gondoskodás – az Ön boldogságáért!

Időpontfoglalás és exkluzív gondoskodás

A Moni's üzleteiben egy évtized tapasztalatával segítünk Önnek, hogy exkluzív környezetben, a legmagasabb minőséget képviselő márkák kínálatából válogathasson. Ismerje meg azokat a garanciákat, amelyeket az Ön hosszú távú boldogságáért alkottunk meg.

Örök élet garancia

A Moni’s-nál mi szeretnénk, ha ékszere örökre Önnel együtt ragyoghatna. Ennek biztosítékaként örök élet garanciát vállalunk az ékszer gyártása során keletkezett esetleges anyaghibákra. Amennyiben anyaghibát fedez fel a nálunk vásárolt ékszerén, azt garanciálisan újragyártatjuk.

Örök ragyogás garancia

Az ékszerek viselésük során anygauk természetéből adódóan megkophatnak, karcolódhatnak, sérülhetnek. A Moni‘snál azt szeretnénk, ha Ön és ékszere az első találkozás szépségében ragyoghatnának, így évente egyszer ingyen elvégezzük az ékszer karbantartását.

Elégedettségi garancia

Ékszerszalonunkban azért dolgozunk, hogy Ön a tökéleteset kapja. Amennyiben úgy érzi, hogy a nálunk vásárolt ékszer mégsem az igazi, azt 30 napon belül újratervezheti velünk, mi pedig új, legszebb formájában gyártatjuk Önnek.

Méretkorrekció

A Moni‘s üzleteiben vásárolt eljegyzési gyűrűket időkorlát nélkül, minden esetben az Ön vagy kedvese kezéhez igazítjuk. Ingyenes méretkorrekciót vállalunk a nálunk vásárolt karikagyűrűkre is, amennyiben a módosítási kérését 14 napon belül jelzi felénk.

Tökéletes választás garancia

Az eljegyzési gyűrű kiválasztása nem könnyű, hiszen ezzel tökéletes meglepetést szeretnénk szerezni. Amennyiben az Ön által választott gyűrű mégsem illeszkedik menyasszonya elképzeléséhez, a vásárlástól számított 60 napon belül azt visszahozhatják üzletünkbe és beszámítjuk egy új gyűrű vásárlásába. 

Gyűrű konfigurátor

Válasszon a világ vezető ékszermárkái közül és tervezze meg álmai gyűrűjét.
szűrés:
KarikagyűrűEljegyzési gyűrű
Időpontfoglalás
Amennyiben él az időpontfoglalás lehetőségével, a Moni's Moments alkalmunkon Ön egy választott időpontban érkezik üzletünkbe és különleges gondossággal vesszük körül: exkluzív környezetben, egy finom kávé mellett segítünk megtalálni vagy közösen megtervezni az Ön által megálmodott gyűrűt.
  • Extras
  • Select Date & Time
  • Foglalása sikeres!

Extras

Select service extras you want to add to your booking.

Foglalása sikeres!

Válasszon helyszínt

Válasszon helyszínt
Válasszon szolgáltatást
Extras
Válasszon tanácsadót
Válasszon időpontot
Adataid
Foglalás összegzése
Appointment Foglalása sikeres!
Moni‘s Brand Store Budapest
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Moni‘s Diamond Boutique Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
Moni‘s Jewelry Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.

Summary

Service
Duration
Location
Agent
Date
Time
Customer
Total Price
Extras