Üzleteink

MONI’S JEWELRY BRAND STORE – BUDAPEST

A Moni’s Jewelry Premium Brand Store Magyarország egyik legelőkelőbb, kétszintes ékszerüzlete a történelmi belváros és Budapest modern banknegyedének határán, a Bazilika környékének pezsgő kulturális miliőjében. 

A világ legexkluzívabb gyémánt-ékszer márkáival várjuk szeretettel minden kedves érdeklődőnket, ahol személyre szabott tanácsadással segítjük a kiválasztás folyamatát, a megfogalmazott igénytől egészen az átadás örömteli pillanatáig. 

Kérjük foglaljon időpontot, hogy maximálisan Önre tudjunk fókuszálni, de természetesen lehetősége nyílik bármikor betérni hozzánk egy spontán nézegetésre, inspiráció-gyűjtésre is.

ÉKSZER SZAKÉRTŐINK

1051 Budapest, Október 6 utca 6.

+36 70 427 0053

Nyitvatartás:
Hétfő–szombat: 11:00–20:00
Vasárnap: zárva

MONI’S JEWELRY – VÖRÖS TEMPLOM

Balatonfüreden, a történelmi belvárosban, a Krisztus király plébániatemplom mellett, vagyis a vörös templom ölelésében elhelyezkedő üzletünkben várunk minden vőlegény-jelöltet, illetve szerelmes párt.

Fedezzék fel az ékszer-kollekcióinkat, tervezzék meg a saját eljegyzési gyűrűjüket, karikagyűrűiket, és részesei lehetnek a világ legexkluzívabb gyémánt-ékszer márkáinak magával ragadó világának.

ÉKSZER SZAKÉRTŐINK

8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.

+36 70 674 6664

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 9:00–17:00
Szombat – Vasárnap: zárva

MONI’S DIAMOND BOUTIQUE – TAGORE SÉTÁNY

A Moni’s üzletek legújabb ékkövét idén nyitottuk meg a Balaton partján. A hét minden napján, kiterjesztett nyitvatartással, reggeltől estig várunk minden érdeklődőt exkluzív szalonunkban, ahol megismerkedhet a legújabb ékszereinkkel, és szakmai tanácsadásban részesülhet az eljegyzési gyűrűk, a karikagyűrűk, valamint egyéb gyémánt ékszerek kapcsán is, az érdeklődéstől kezdve a vásárlásig. Legújabb üzletünk a Balaton gyöngyeként ékeskedik 2020 nyarától, a Tagore-sétány közelében.

ÉKSZER SZAKÉRTŐINK

8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B

+36 70 775 8285

Nyitvatartás:
Csütörtök – Vasárnap: 11:00–18:00
Előzetes telefonos egyeztetés alapján várjuk személyes konzultációra.

Személyre szabott tanácsadás igénylése esetén kérjük, foglaljon időpontot elérhetőségeink egyikén annak érdekében, hogy maximálisan Önre és az igényeire tudjunk fókuszálni, hogy Ön is részese lehessen az ékszerek magával ragadó világának.

    Visszahívás kérés