Jöjjön el hozzánk és élje át a ragyogást!

Moni's Brand Store Budapest

Elegáns, kétszintes szalonunkat Budapesten, a Bazilikától rövid sétára álmodtuk meg, hogy Ön és partnere lenyűgöző környezetben válogathasson kínálatából. Bízza rá magát nagy tapasztalattal rendelkező szakértő csapatunk segítségére és hagyja, hogy elkényeztessük. Üzletünkben a világ exkluzív ékszermárkái közül egy helyen válogathat, nem túlzás – a világ legszebbjeit hoztuk el vendégeinknek a budapesti üzletbe. Látogasson el hozzánk, amikor Önnek kényelmes vagy válassza időpontfoglalási lehetőségünket, hogy érkezésekor kizárólag Önnel tudjunk foglalkozni.

+3670 427 0053

1051 Budapest, Október 6 utca 6.

Nyitva: Hétfő–Vasárnap: 11:00–20:00

Moni's Diamond Boutique Balatonfüred

Balatonfüreden, a Tagore sétány mellett található ékszerszalonunk a nyárba is becsempészi a kifinomult eleganciát. A Balatonpart legszebb településén a nyári ritmushoz igazodó, hosszú nyitvatartással, személyre szabott gondossággal várjuk Önöket, hogy szakértőink segítségével kiválaszthassák a legszebb ékszereket, amelyek a gyönyörű tó ragyogására emlékeztethetik Önöket.

+3670 775 8285

8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)

Nyitva: Péntek-Szombat: 11:00 – 18:00

Vasárnap: 11:00 – 17:00 

Moni's Jewelry Balatonfüred

Balatonfüred történeti belvárosában, a Krisztus király templom mellett található üzletünkben várjuk azokat, akik szeretnék megtalálni álmaik eljegyzési gyűrűjét, karikagyűrűjét vagy más ékszerét. Üzletünkben a világmárkák legszebbjeivel, személyre szabott figyelemmel várjuk Önöket.

+3670 674 6664

8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.

Nyitva: Hétfő–Péntek 09:00–17:00

Ékszerszakértőink

Személyre szabott gondoskodás, évtizedes szakmai tapasztalat, professzionális hozzáállás – mindez Önökért! Ékszerszakértő kollégáink minden üzletünkben azért dolgoznak, hogy az Önök vásárlása igazi élmény legyen.
Vészi Barnabás
Kastély Zoltán
Vimmer Lilla
Zilay Ágota
Get an appointment
Amennyiben él az időpontfoglalás lehetőségével, a Moni's Moments alkalmunkon Ön egy választott időpontban érkezik üzletünkbe és különleges gondossággal vesszük körül: exkluzív környezetben, egy finom kávé mellett segítünk megtalálni vagy közösen megtervezni az Ön által megálmodott gyűrűt.
  • Extras
  • Select Date & Time
  • Foglalása sikeres!

Extras

Select service extras you want to add to your booking.

Foglalása sikeres!

Válasszon helyszínt

Válasszon helyszínt
Válasszon szolgáltatást
Extras
Válasszon tanácsadót
Válasszon időpontot
Adataid
Foglalás összegzése
Appointment Foglalása sikeres!
Moni‘s Brand Store Budapest
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Moni‘s Diamond Boutique Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
Moni‘s Jewelry Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.