Favorites

0Cart
Cart
Favorite Products

Ikonok találkozása: MEISTER x Szilágyi Áron

Ikonok találkozása: MEISTER x Szilágyi Áron

A MEISTER, a dizájnszakma Oscarjával kitüntetett svájci luxusmárka kizárólagos hazai forgalmazójaként örömmel osszuk meg egy kivételes találkozás történetét. A többszörösen díjnyertes ékszermanufaktúra, a MEISTER tervezett különleges jelentéssel bíró ékszert minden idők egyik legnagyobb magyar kardvívójának Szilágyi Áronnak, aki már hosszú évek óta a Moni's Jewelry Premium Brand Store márkanagykövete. Tehetség, siker - és ami mögötte…

A MEISTER, a dizájnszakma Oscarjával kitüntetett svájci luxusmárka kizárólagos hazai forgalmazójaként örömmel osszuk meg egy kivételes találkozás történetét.

A többszörösen díjnyertes ékszermanufaktúra, a MEISTER tervezett különleges jelentéssel bíró ékszert minden idők egyik legnagyobb magyar kardvívójának Szilágyi Áronnak, aki már hosszú évek óta a Moni’s Jewelry Premium Brand Store márkanagykövete.

Tehetség, siker – és ami mögötte van

A tehetség sokféleképpen manifesztálódik. Adottság, amely megfelelő alázattal, kitartással és figyelemmel erénnyé kovácsolódik. Mély és elhivatott tisztelettel hajtunk fejet olyan eredmények előtt, ahol megcsillan a tökély szándéka és a kifinomultság – a minőség iránti igény, amely egyaránt érvényes a Fabian Meisterre és Szilágyi Áronra is.

Az immáron háromszoros olimpiai- világ- és Európa-bajnok kardvívónk, Szilágyi Áron 9 éves kora óta a kardvívás szerelmese. Ha a szakmai tudásának alapjairól és a sport szeretetéről kérdezik, mindig az első edzőjét, Gerevich Györgyöt említi.  Tőle tanulta meg, mit jelent és miért fontos elmélyülni valamiben, mit jelent mindent megtenni a céljainkért, akár a végsőkig elmenni,  de azt is, hogy egy küzdelemnek hol vannak a határai, és mi a fair play szelleme.

Eredményei mögött tudatos út és gondozott szellemiség húzódik, amely mentén egy szakmai és emberi folyamatos fejlődés és céltudatosság rajzolódik ki. Nyugodtsága  és mentális kiegyensúlyozottsága nem csupán sporttársai számára lehet példaértékű. Amikor századmásodpercek alatt dőlnek el találatok – az, hogy ki nyer vagy veszít el egy asszót – az az adott pillanat tűpontos koncentrációt és megfelelő jelenlétet igényel, sőt megkövetel. Mindezek ellenére a túlfeszítettségnek, vagy merevségnek a nyomát sem látni rajta, egyfajta tapasztalatból fakadó biztos, de fesztelen bölcsesség az, ami körülveszi, ami árad belőle, rögtön szimpátiát ébreszt-, egyszerre képviseli a mai, modern generációt és a klasszikus kardvívó iskolák nemesi tartását, kiállását, amelyre a Moni’s Jewelry Premium Brand Store egyik vezető márkája, a MEISTER is felfigyelt.

Ikonok találkozása a Moni’s Jewelry Premium Brand Storeban: MEISTER x Szilágyi Áron

A minőség iránti törekvés és igény a Moni’s Jewelry Premium Brand Store számára is alapkövetelmény, ezért örömmel és büszkén fogadtuk a kollaboráció lehetőségét, és ajándékoztuk meg tiszteletünk jeléül Áront a legtökéletesebb kézműves munkával készített egyedi MEISTER férfi karkötővel, amelynek tervezői feladatait személyesen az ikonikus ékszermanufaktúra tulajdonosa, Fabian Meister irányította.

Karkötő, mint szimbólum

A rozéarany és titán ötvözet szimbóluma a modern és állhatatos klasszikus értékeknek, míg a karbongolyó és a három kocka pedig a három olimpiai aranyérmét és kiemelkedő teljesítményét szimbolizálja.

A MEISTER híd a hagyomány és modern között, a generációkon át fejlődő kézművesmunka innovatív csúcstechnológiával ötvöződik. A precizitás, kompromisszummentesség és szenvedély védjegyei a márkának. Törekvésünk akárcsak egy olimpiai sportolóé: az idő múlásával is tartós értéket képvisel!

Exkluzív termékeinket személyesen megtekinthetik üzleteinkben! Egyedi tervezéshez kérjék konfigurátoraink és kollegáink szakmai segítségét!

MEISTER

Ezek a termékek érdekelhetnek:

TOVÁBBI CIKKEK

en_US