Favorites

0Cart
Cart
Favorite Products

Ismerje meg a most 150 éves Niessing márkát

Ismerje meg a most 150 éves Niessing márkát

1. Százötven évnyi ragyogás Az idén 150 éves Niessing aranyművesei 1873 óta dolgoznak a münsteri régió manufaktúráiban. A düssledorfi műhelyekkel és a tervezési részleggel szorosan együttműködve, az ékszerek gyártása egyetlen városban, Vredenben zajlik, egészen az arany- vagy platinarudak megolvasztásától az utolsó csiszolásig. A Niessing-csapat több mint 140 alkalmazottat foglalkoztat manufaktúráiban és a mai napig minden…

1. Százötven évnyi ragyogás

Az idén 150 éves Niessing aranyművesei 1873 óta dolgoznak a münsteri régió manufaktúráiban. A düssledorfi műhelyekkel és a tervezési részleggel szorosan együttműködve, az ékszerek gyártása egyetlen városban, Vredenben zajlik, egészen az arany- vagy platinarudak megolvasztásától az utolsó csiszolásig. A Niessing-csapat több mint 140 alkalmazottat foglalkoztat manufaktúráiban és a mai napig minden egyes karikagyűrűjük szigorú minőségellenőrzéssel és a legnagyobb gondossággal övezve kerülhet csak ki műhelyükből.

2.  A forma követi a funkciót

Míg a Niessing manufaktúráiban kezdetben elsősorban jegygyűrűket kovácsoltak, később bővült a paletta és elmélyült a szaktudásuk, így egyre több és különböző típusú ékszerek készítésébe, igazi alkotó kísérletezésbe kezdtek. Az 1970-es években a Niessing akkori tulajdonosa, Ursula Exner megalapozta a Niessing designfilozófiáját. A szokatlan gondolkodás, az új ötletek, a hagyományok megbecsülése és az új területek felfedezése identitásunk szerves részét képezik, így jönnek létre a letisztult formák, erős érzelmek és a legmagasabb minőségű design bűvöletében.

3. Színátmenetes gyűrűk, a Niessing-védjegy

A Niessing manufaktúráiban a fenntartható módon kinyert nemesfémeket sokféle különböző színben tudják ötvözni: egészen a zöld aranytól a sárgaarany öt árnyalatáig. A letisztult formák mellett sajátos stílusjegyükké vált ezen árnyalatok színátmenetes ötvözése egyetlen ékszerben.

Szívesen megismerné a Niessing márkát? Foglaljon időpontot Moni’s Moments alkalmainkra, ahol ékszerszakértőink az úgynevezett konfigurátorral segítenek megtervezni a tökéletes Niessing karikagyűrűket – a csodálatos gyűrűpár ugyanolyan egyedi lesz, mint szerelmük története.

TOVÁBBI CIKKEK

en_US