Meister

A MEISTER hidat épít a hagyomány és a modern között: az 1897-es alapítású svájci és németországi MEISTER manufaktúrákban a generációkon át fejlődő kézművesmunka teljes összhangban áll az innovatív csúcstechnológiával. A precíz kivitelezés lépésről lépésre lenyűgöző gyűrű- és ékszergyűjteményeket teremt, a „Made in Switzerland” és a „Made in Germany” jelölések pedig a legmagasabb minőséget jelentik. A természeti erőforrások fenntartható felhasználása – mint például a karbonsemleges energia koncepciója – a Meister számára óriási jelentősséggel bír.

A Meister eljegyzési gyűrűk az élethosszig tartó elköteleződés jelképei, legyen szó a Classics, Phantastics, Individuals vagy a Symbolics kollekció darabjairól.

Érték

A Meister az aktuális eljegyzési gyűrű trendeket megfigyelve állította össze lélegzetelállító gyűrűkínálatát. 

A gyémántgyűrűk különlegessége, hogy valódi értéküket csak az esküvő után nyerik el, amikor a karikagyűrűkkel tökéletes összhangban pompáznak. Válasszon az elbűvölő nemesfém és gyémánt kínálatunkból, csiszolásokból és stílusok végtelen variációjából

A MEISTER csakis a legtökéletesebb minőséggel elégszik meg – ezt a szenvedélyt tükrözi minden egyes ékszer és gyűrű, amely szakembereik kezei közül kerül ki. 

A MEISTER gyűrűkbe gravírozott ’M’ a legfelsőbb anyagminőséget és kitűnő szaktudást garantálja. Egy törekvés, amely biztosítja, hogy a MEISTER ékszerek és gyűrűk az idő múlásával is tartós értékek képviseljenek.

Tervtől a manufaktúráig

A szerelem és az élet, mint az inspiráció forrása: a Meister innovatív formatervező csapata számos díjat nyert a kivételes ékszer- és gyűrűkollekciókért, amelyeket a legfinomabb anyagokból készítenek. Minden ékszerük a mély érzések és az időtlen esztétika hírnökévé válik.

Miért egyedülálló a MEISTER Manufaktúra?

Minden gyűrű és ékszer egyedileg készül a MEISTER Manufaktúrában, hogy ügyfeleink személyes kívánságait minden formában kielégítsék. Minden egyes MEISTER-darab egy virtuóz csapat munkája, amely a manufaktúra mestereiből áll: ékszer-tervezők, ötvösök, technikusok és gyémánt szakértők. Céljuk egy: egyedülálló gyűrűk készítése, amelyek megérintik és elbűvölik a leendő házaspárt.

Meister konfliktusmentes anyaghasználat


A MEISTER az egyetlen jegygyűrű és ékszergyártó, amely saját laboratóriummal rendelkezik. A gyűrűbe foglalás előtt minden gyémántot magasan képzett szakemberek megvizsgálnak meg szigorú kritériumok alapján, a 4C rendszernek megfelelően. A konfliktusmentes származáson túl a karátnak, a színeknek, a tisztaságnak és a csiszolásnak meg kell felelnie a Meister szigorú szabályrendszerének.

Tervezze meg saját karikagyűrűjét

A Meister karikagyűrű tervezője tökéletes segítség álmai gyűrűjének megalkotásához.