Kedvencek

Kosár
Kedvenc Termékek
Kosár
Kedvencek

A prémium karikagyűrűk képviselője Magyarországon

Időpontfogalalás

Karikagyűrű: tervezni segítünk, nem választani

A karikagyűrű az élethosszig tartó elköteleződés jelképe, ezért a Moni’s Diamond ékszerszakértői tervezni segítenek, nem választani. Minden nálunk készült karikagyűrű egyedi és megismételhetetlen, akárcsak a szerelmi történet, amelyet szimbolizál. Az arany színe, a karikagyűrű profilja, szélessége, felülete, a gyémántok száma és mérete mind egyedileg választható: számtalan lehetőség áll rendelkezésre, hogy a karikagyűrű ne csak az életre szóló igent, de minden pár egyedi szerelmi történetét is szimbolizálja.

Európa piacvezető karikagyűrű-márkái Magyarországon egy helyen, a Moni’s Diamond kínálatában

NIESSING - Karikagyűrű az arany 15 különleges árnyalatában

A tökéletes aranyötvözet létrehozása már önmagában művészet. A 150 éves Niessing aranyművesei 1873 óta készítenek arany- és platinaötvözeteket a münsteri régió manufaktúráiban. Az évszázados hagyományokkal rendelkező, Red Dot-díjas, prémium karikagyűrű márka tervezői és aranyművesei kivételes színskálán mutatják be az arany árnyalatait, így a hideg szürkétől egészen a meleg napsárgáig, összesen 15 különböző árnyalatban tervezhetjük meg az egyedi gyűrűpárt, amely egy életre szól. A prémium karikagyűrűk képviselőjeként büszkén mutatjuk be a márkát, amely Magyarországon kizárólag a Moni’s Diamond üzleteiben érhető el.

MEISTER - Az ékszerekbe gravírorott “M” garancia a legkiválóbb minőségre

A szintén Red Dot-díjas svájci ékszermanufaktúra, a MEISTER eljegyzési- és karikagyűrűi az élethosszig tartó elköteleződés jelképei. A megálmodott gyűrűk kézzel készülnek a MEISTER manufaktúrájában, amelyet immáron a harmadik generáció irányít. Az ékszerekbe gravírorott “M” garancia a legkiválóbb minőségre, a prémium karikagyűrűk képviselőjeként büszkén mutatjuk be a márkát, amely Magyarországon kizárólag a Moni’s Diamond üzleteiben érhető el.

BREUNING - Színes gyémántok a Breuningtől

Az 1927-ben alapított német ékszermanufaktúra kiváló példája a tradíció és innováció ötvözésének. A márka egyik újdonsága az összesen nyolc árnyalatban elérhető különleges színes gyémánt kollekció a visszafogott égszínkéktől, a merész vörös gyémánton át egészen a fekete gyémántig. Konfigurátorunk segítségével az Önök álmaihoz szabhatjuk a Breuning márka végtelen lehetőségeit. A gyémántok elhelyezése, az ívelt forma, a színek és csiszolás mind választhatóak, hogy az életre szóló gyűrűpár is olyan egyedi legyen, mint szerelmük története. A prémium karikagyűrűk képviselőjeként büszkén mutatjuk be a márkát, amely Magyarországon kizárólag a Moni’s Diamond üzleteiben érhető el.

Saint Maurice -Kifinomultság és harmónia

A németországi ékszerközpontban, Pforzheimben a Saint Maurice karikagyűrűit tradicionális aranyműves és korszerű gyártási eljárásokkal készítik. A Saint Maurice jegygyűrűi a kifinomult anyagok és harmonikus formatervezés, valamint a szépség ötvözete: apró, tökéletes drágakövek, amelyek ugyanolyan értékesek és egyediek, mint maga a szerelem.
Időpontfoglalás

A karikagyűrű, amely egy életen át elkísér

Egy évtized tapasztalatával segítünk a döntésben

A Moni’s Diamond üzleteiben egy évtized tapasztalatával segítünk a döntésben, hogy exkluzív környezetben, a legmagasabb minőséget képviselő márkák kínálatából válogathasson.

Moni’s Moments: az ékszertervezés is maradandó élmény

Az időpontfoglalás lehetőséget ad Önnek és nekünk is, hogy a kiválasztott idősávban csak Önnel foglalkozzunk és különlegessé varázsoljuk az ékszertervezés élményét. Moni's Moments alkalmainkon lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön időpontfoglalással érkezzen hozzánk - élvezze a kizárólagos figyelmünket és szakértőink gondoskodását.

Budapesten és Balatonfüreden várjuk a gyűrűválasztás előtt álló párokat

A Moni’s Diamond két helyszínen, a Szent István Bazilika csodás miliőjébe megálmodott, kétszintes budapesti ékszerház mellett a Balaton legszebb városában, Balatonfüreden várja a gyűrűválasztás előtt álló párokat és az ékszerek szerelmeseit.

Tervezzük meg együtt a gyűrűpárt, amely egy életen át emlékeztetni fog szerelmükre és a Nagy Napra.

Válasszon helyszínt és időpontot és mi a Moni's Moments alkalmunkon szakértői tanácsokkal, kiemelt figyelemmel és exkluzív környezetben segítjük Önt a tökéletes karikagyűrű, jegygyűrű vagy gyémántékszer megtalálásában.
  • Helyszínválasztás
  • Select Service Extras
  • YOU CAN PICK A SPECIFIC AGENT TO PERFORM YOUR SERVICE OR SELECT ANY TO AUTOMATICALLY ASSIGN YOU ONE
  • Verify Order Details
  • Sikeres foglalás

Helyszínválasztás

Válaszd ki melyik üzletünkbe szeretnél jönni!

Helyszínválasztás

Válaszd ki melyik üzletünkbe szeretnél jönni!

Select Service Extras

Select service extras you want to add to your booking.

YOU CAN PICK A SPECIFIC AGENT TO PERFORM YOUR SERVICE OR SELECT ANY TO AUTOMATICALLY ASSIGN YOU ONE

Verify Order Details

Double check your reservation details and click submit button if everything is correct

Sikeres foglalás

Várunk szeretettel!
Questions?
Call (858) 939-3746 for help

Válassz helyszínt

Válassz helyszínt
Válassz szolgáltatást
Select Service Extras
Válassz szakértőt
Válassz dátumot és időpontot
Ügyfél adatok
Foglalásod részletei
Sikeres foglalás
Moni's Diamond Budapest
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Moni's Diamond Boutique Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
Válaszaid

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként a Moni's Diamond új kollekcióiról, exkluzív ajánlatairól és a gyémántékszerek világának friss híreiről.

ÚJ feliratkozás

Gyűrű konfigurátor

Európa piacvezető karikagyűrű-márkái Magyarországon egy helyen, a Moni's Diamond kínálatában. Válasszon ékszermárkáink közül és tervezze meg álmai gyűrűjét!
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű

Rólunk írták

A bizalom kincs, ezért számunkra nincs fontosabb visszajelzés, mint elégedett vásárlóinké.
„Egyszeri, egyedi és megismételhetetlen” – ilyen az a gyűrűpár, amelyet Rácz Jenő sztárséf és párja, a csodaszép Gyuricza Dóra álmodtak meg üzletünkben.

Rácz Jenő

„Mesés üzlet, de ami ennél is fontosabb: egy percig sem éreztem magam elveszettnek és segítettek a tökéletes eljegyzési gyűrű megtalálásában. Köszönöm!”

Molnár Dorka

„A sok stresszel járó esküvőszervezés során csodálatos volt megérkezni a Moni's-ba, ahol elkényeztettek minket és sikerült kiválasztanunk azt a gyűrűpárt, amit életünk végéig boldogan viselünk majd.”

Kovács Alíz

hu_HU