Moni’s Jewelry

monis sapphire ring with diamond

A Moni’s Jewelry Premium Brand Store immáron 6 éve dolgozik azon, hogy a magyar közönség számára is elérhetővé tegye Európa piacvezető ékszermárkáinak kínálatát.

A világörökség részét képező Andrássy úttól néhány lépésre, a város új főutcáján található
kétszintes ékszerüzlet a Bazilika környékének pezsgő kulturális miliőjében, továbbá a Moni’s Diamond Boutique a Balaton egyik legszebb városának, Balatonfürednek szívében várja a különleges minőségre vágyó érdeklődőket.

14 kt fehérarany-zafír gyűrű gyémánttal

A Moni’s Jewelry
gyémánt szakértelem

A Moni’s Jewelry Premium Brand Store alapítása óta megfogalmaztuk álmunkat, hogy Európa piacvezető ékszermárkái mellett saját tervezésű, egyedi gyártású eljegyzési gyűrűinkkel és gyémántékszereinkkel is elkápráztassuk hűséges vásárlóinkat.

Hazai tervezés, egyedi gyártás

Gyűrűinket és egyéb ékszereinket a Moni’s Jewelry csapat tervezi, és gyártatja le a világ számos ékszermanufaktúrájában, a vásárlók legnagyobb örömére.

Egyedi tervezésű és gyártású ékszereinkben egyszerre jelentkezik a Moni’s Jewelry gyémánt szakértelme, sokéves ékszerész tapasztalatunk, és azok a kapcsolatok, amelyeket a Moni’s Jewelry fennállása óta a világ legjobb ékszermanufaktúráival ápolunk.