Kedvencek

0Kosár
Kosár
Kedvenc Termékek

MONI’S, A PRÉMIUM KARIKAGYŰRŰK ÉS ELJEGYZÉSI GYŰRŰK KÉPVISELŐJE MAGYARORSZÁGON

MONI’S, A PRÉMIUM KARIKAGYŰRŰK ÉS ELJEGYZÉSI GYŰRŰK KÉPVISELŐJE MAGYARORSZÁGON

A karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk az összetartozás, az örök szerelem világszintű képviselői. Ennek az érzelmileg komoly mondanivalónak a súlya akkor érezhető igazán, ha szakértő mesteremberek, egy precíz folyamat mentén, minőségi nemesfémek és csillogó gyémántok formájában, művészi értéket is képviselő ékszerben fejezik ki. Tehetséges formatervezők, tradíciókat átörökítő kézműves mesterek, kreatív gyártók, a világhíres stílus, és világhíres…

A karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk az összetartozás, az örök szerelem világszintű képviselői. Ennek az érzelmileg komoly mondanivalónak a súlya akkor érezhető igazán, ha szakértő mesteremberek, egy precíz folyamat mentén, minőségi nemesfémek és csillogó gyémántok formájában, művészi értéket is képviselő ékszerben fejezik ki.

Tehetséges formatervezők, tradíciókat átörökítő kézműves mesterek, kreatív gyártók, a világhíres stílus, és világhíres ékszerek, amelyben összesimul művészet, kézművesség, szaktudás, szépérzék és inspiráció. 6 világmárkát ismerhetünk most meg a Moni’s Premium Brand Store égisze alatt.

3 FONTOS DOLOG, AMIT JÓ, HA TUDSZ A MONI’S-RÓL

Magyarországon egyedülálló módon 6 világmárka gyűrűit kínálja, amely igen előkelő, prémium választéknak számít: Forevermark, Salvini by Damiani Group, Niessing, Meister, Breuning, Saint Maurice.

A Moni’s Jewelry Premium Brand Store ékszerbecsüse, Suta Mónika és csapata az Andrássy úttól néhány lépésre, a Bazilika környékének kulturális miliőjében várja exkluzív, kétszintes ékszerüzletében a különleges karikagyűrű minőséget kereső közönséget.

Már a karosszékünkből is belehelyezkedhetünk a világ neves ékszertervezőinek székébe. A Moni’s Jewelry Premium Brand Store karikagyűrű tervezőjével akár otthonról megtervezhetünk magunknak bármilyen meseszép gyűrűt.

A piacon számtalan márkából válogathatunk, ám érdemes olyan jegygyűrűt választani, ahol a készítő cég gyökere több évtizedre, vagy akár több évszázadra visszanyúlik. Az ilyen márkák szakemberei tapasztaltak, tökéletes munkát végeznek, örök garanciát nyújtanak, hiszen rendelkeznek azzal a tradícióval, amely az ékszerkészítést hitelesen megalapozza.

“A szakértelem, a kreativitás és a hagyománytisztelet áthatja a minőségi ékszerek auráját és a tökéletesre, egyedire csiszolt gyémánt szinte kiválasztja a viselőjét. Talán ez a legbensőbb oka, amiért én is beleszerettem az ékszertervezésbe ” – jegyzi meg áhítattal Suta Mónika, a Moni’s Jewelry Premium Brand Store ékszerbecsüse.

A Moni’s Premium Brand Store éppen ezért kínálja a saját, népszerű Moni’s márkáján kívül egyszerre 6 világmárkát, amely Magyarországon egyedülálló, prémium választéknak számít: Forevermark, Salvini by Damiani Group, Niessing, Meister, Breuning, Saint Maurice.

PRÉMIUM KARIKAGYŰRŰK ÉS ELJEGYZÉSI GYŰRŰK

A karikagyűrű, ez a kör alakú ékszer darab évezredek óta a végtelen szeretetet hivatott szimbolizálni. Napjainkban karikagyűrűnek hívjuk a jegygyűrűt, amely nem tévesztendő össze az eljegyzési gyűrűvel. A karikagyűrű a házassági gyűrűt jelenti, amit az esküvő napján a szerelmespár egymás ujjára húz. A párok választhatnak, hogy a vőlegény külön gyűrűt vásárol, amellyel megkéri a szerelme kezét (eljegyzési gyűrű), vagy mindketten felhúzzák a bal kezük gyűrűsujjára a karikagyűrűt az eljegyzés pillanatában, s az esküvői szertartás során teszik át ezt a jobb kéz gyűrűsujjára, így jelezve az immár végleges elköteleződést.

A hagyomány szerint azért a bal kezének gyűrűs ujjára kerül először a gyűrű, mert úgy vélték, hogy a bal kéz negyedik ujjából egy közvetlen ér vezet egészen a szívig, ezért ez az ujj kiváltképp alkalmas a szerelmet jelképező gyűrű viselésére.

VILÁGMÁRKÁK

Forevermark

A Forevermark (azaz az “Örök Gyémánt”) az 1888-ban létrejött De Beers Vállalatcsoport gyémántmárkája. A De Beers több mint 125 évre visszatekintő múltjával és hatalmas szakértelemével meghatározó szereplője az iparágnak. A cég kiemelt figyelmet fordít arra, hogy gyémántjaik mindegyike természetes, kezeletlen és konfliktusmentes lelőhelyről származó legyen.

A nyers gyémántokat életciklusuk elején szépségük és ritkaságuk alapján kézzel kiválogatják, majd a világ legjobb 42 csiszoló mesterének egyikéhez kerülnek. A szigorú minősítő eljárást alátámasztandó, hogy a világ gyémántjainak kevesebb, mint 1%-a válik jogosulttá a Forevermark név viselésére. Ennek alátámasztására a gyémántok szívébe kerül egy jelölés, amelyet kizárólag egy speciális mikroszkóp segítségével lehet csak megtekinteni.

„Az ígéret értékes kincs, melynek hatalma van, ezért az ígéretet soha nem szabad megszegni. Az ígéret, melyet őszinte, tiszta szándékkal tettek, időtálló és erős köteléket teremt. Mi sohasem vesszük könnyelműen ígéreteinket. Pontosan ezért rejtjük jelünket minden egyes Forevermark gyémánt szívébe.”

Salvini – Damiani group

“Ha csak három dolgot említhetnék meg, hogy mi jut először eszembe az olasz dizájnról, az a kreativitás, a tradíció és a stílus lenne. Ez a 3 tulajdonság összpontosul az elegáns ékszerekben is, amely az én szakmám sarokköve, és amely az előkelő Damiani cégcsoport értékrendjét és azon belül is a Salvini ékszereket jellemzi” – mondja Suta Mónika.

A közel 100 éves múlttal büszkélkedő Damiani Group, a világ vezető ékszergyártója az ötvösmesterek hazájában, Valenzában készíti álomszép és világhíres ékszerkollekciót. Ehhez pedig a legjobb minőségű gyémántokat, nemesfémeket és szaktudást használja. Az 1986-ban életre hívott Salvini tehát már a DNS-ében hordozza az olasz kézművesség páratlan miliőjét.

Lenyűgöző, ahogy a tapasztalt olasz ötvösmesterek tökéletes és precíz technikákkal képesek a gyémántok legjobb tulajdonságainak, örök és egyedi szépségének a felszínre hozásában.

Ahogy a stílus, a kreatív inspiráció és a szenvedély testet ölt az elegáns ékszerekben és egyedi személyiséggel ruházza fel őket, amelyet a nők büszkén viselhetnek magukon. Olyan nők, akik a kifinomult eleganciát a mindennapjaikban is önazonosan viselik, stílusosak, ragyognak és kiemelkednek a tömegből. A Salvini ékszerek ezt az életérzést pedig csak érzékletesebbé teszik. A szépséghez nem kell alkalom, ám a Salvini ékszerek arra születtek, hogy generációkon átíveljenek, és a modern vonalvezetés mentén újraértelmezett klasszikus stílus örökké éljen.

A Salvini ékszertervezőinek munkáját a bennünk, emberekben élő érzelmek inspirálják. Inspiráló lehet egy olyan alkotást létrehozni, amelyről még a leendő viselője sem tudja, hogy arra vágyik. Erre a kincsre éreznek rá, álmodják és tervezik meg. A Salvini ékszerekben tehát álmok és vágyak öltenek testet.

Az egész folyamat arra hasonlít, mint amikor a föld mélyéről egyszerű kődarabként kibányásszák a gyémántot, majd kézműves mesterek precíz mozdulatokkal tökéletesre csiszolják és elhelyezik azt egy nemes foglalatban. Ahogy egy értéktelen tárgyat élettel és érzelmekkel töltenek meg. A Salvini ékszerművesei a kifinomult elegancia jegyében így hozzák felszínre a nők gondolatait, vágyait, érzéseit és a tervezés során csiszolják tökéletessé, hogy mindez egy különleges és egyedi ékszerben öltsön testet.

Viselhetővé teszik a nők vágyait, mindezt stílusos köntösben. Ahogy azt az olasz dizájn inspirálja.

Niessing

A 140 éves német NIESSING ékszermárka tervezői és aranyművesei egy kivételes színskálán mutatják be az arany legegyedibb árnyalatait, annak legszebb valójában. Minden darab NIESSING ékszer eredeti, értékes és kizárólag a viselőjének készül.

A minőség és az esztétikum mindig a legelső.

Amikor a tervezők az aranyötvözet mestereivel együtt bezárkóznak az olvasztóműhelybe, biztosak lehetünk abban, hogy valami különleges van születőben. A NIESSING ékszerek nagyon sok kézen mennek keresztül mielőtt elnyernék végleges formájukat, több különböző módszert kombinálva a tradicionális ötvösművészettől a legmodernebb technikáig. Míg az egyik munkafázis még az ötvösmester kezét igényli, a következő lépésben már a legfejlettebb lézer-technológiával folytatódik.

A hibátlan minőség garantálása érdekében a NIESSING műhelyében minden ötvözetet saját maguk készítenek el, amelyhez csak és kizárólag az ALLGEMEINE GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT AG (AGOSI) aranyát használják. Az AGOSI kiérdemelte a Chain of Custody tanúsítványt, mely garantálja a konfliktusmentes eredetet és a nemesfémeknél alkalmazott felelős felhasználásra vonatkozó előírások betartását.

Bárki megtervezheti a Niessing karikagyűrjét ezzel az online tervezővel.

MEISTER

Az 1897-ben alapított MEISTER Manufaktúrát a német és a svájci precizitás, minőségi anyagok használata és a tökéletes kivitelezés teszik kiemelkedővé. A MEISTER hidat épít a hagyomány és a modern világ, a tradíciók szentsége és az innovatív ötletek között. A svájci és német MEISTER gyárakban a generációk során kialakult kivitelezés teljes összhangban áll az innovatív csúcstechnológiával. A „Made in Switzerland” és a „Made in Germany” megnevezések hiteles garanciái a kiváló minőségnek, melynek keretében lenyűgöző gyűrű- és ékszergyűjtemények születnek.

A MEISTER prémium karikagyűrűk legfontosabb kulcsszavai a következők: kézművesség, dizájn, minőség, certifikáció és pazar gyémántok.

Minden gyűrű egyedileg készül a MEISTER Manufaktúrában, tehát minden darab különféle szakértő kezek virtuóz munkájaként születik meg. A folyamatban részt vesznek ékszertervezők, arany- és platina kovácsok, technikusok, gemológusok, gyémánt szakértők, ékszerészek és polírozók. A cél közös: egyedi, magas minőségű, felejthetetlen karikagyűrű megalkotása, amelyről számos díj tanúskodik. A MEISTER gyűrűket a legmagasabb keménységű nikkelmentes nemesfémekből kovácsolják, és az ötvözeteket nem egyszerűen forrasztják, hanem tökéletesen és pórusmentesen összekapcsolják egy bonyolult folyamatban. Minden Meister gyűrű tanúsítványt tartalmaz, amely részletes információkkal szolgál a nemesfémről és a gyémántokról, így garantálja a kiemelt minőséget és egyediséget.

A MEISTER az egyetlen esküvői gyűrű- és ékszergyártó, aki saját gyémánt laboratóriummal rendelkezik. minden gyémántot a magasan képzett szakemberek egyedileg ellenőriznek a minőségi kritériumok szempontjából. A 4C (Carat, Color, Clarity, Cut) ismérveknek meg kell felelniük cégünk szigorú szabványainak, mielőtt a gyémántokat – amelyek kizárólag konfliktusmentes régiókból származnak-, használhatják.

Breuning

Az 1927-ben alapított Breuning az esküvői gyűrűk terén Európa egyik vezető gyártója. A márka sikere elsősorban az innováció és a minőség jól megfogalmazott kombinációján alapul. Szakértői hozzáállás, hagyománytisztelet és csúcsminőségű gyártás jellemzi a céget a harmadik generációt képviselő Marcus Breuning által.

A Breuning karikagyűrűkben kiválóan ötvöződik a tökéletes kidolgozás, az egyedi és különleges formavilág valamint a minőségi anyagok. Németország egyik legnagyobb ékszergyártó cégének prémium kategóriás karikagyűrűit 14 illetve 18 karátos aranyból, gyémánt kövekkel készítik. A Moni’s üzletében kapható Breuning karikagyűrű kollekció kivételesen nagy választékkal lehetővé teszi, hogy a párok bármilyen elképzelésüket megvalósíthassák az egyszerű, visszafogottól egészen a modern luxusig.

Saint Maurice

Pforzheim-ben, a német aranyművesség tradicionális központjában készülnek a Saint Maurice jegygyűrűk. A hagyományos ötvösművészet összefonódik a legmodernebb gyártási folyamatokkal, és mind az elegáns, mind az extravagáns stílus kedvelői megtalálják a nekik való tökéletes ékszert. Harmónia, érzelmek és az új, közös élet ígérete testesül meg a Saint Maurice karikagyűrűkben.

HOGYAN LEHET EGYEDI A KARIKAGYŰRŰ?

Ma már egyre többen keresik a kézzel készült ékszereket a gépi sorozatgyártmányokkal szemben. Igénylik, hogy kifejezetten nekik, az ő ízlésüknek megfelelően készüljön el karikagyűrűjük, olyannak, amilyennek megálmodták.

Az ékszerkészítés területén a kreatív kiteljesedést az jelenti, amikor az ötvösmester megálmodja, majd megtervezi a vásárlókhoz tökéletesen illő ékszereket, melyet különleges érzés viselni. Amikor a jegygyűrű viselőit meglebbenti az “Erre vágytunk!”, “Ez csak a mi szerelmünket fejezi ki!” érzés utánozhatatlan pillanata. Ehhez a pillanathoz nagyon fontos a vágyak mögött meglátni az embert, hiszen a dizájn középpontjában valójában az ember van. Ennek ellenére sokszor csak külső megjelenést értünk alatta, ám ennél jóval több. Olyan kreatív tervezési módszer, amelynek a középpontjában az ember valós igényei, vágyai, gondolatai, érzelmei állnak.

“A kedvenc folyamatom, amikor a vendég egyedi jegygyűrűt szeretne viselni, amely csak az ő szerelmüket hivatott kifejezni és megmutatni a külvilágnak. Ilyenkor rá kell érezni, hogy mit is szeretne a pár” – mondja Suta Mónika.

Az egész folyamat arra hasonlít, mint amikor a föld mélyéről egyszerű kődarabként kibányásszák a gyémántot, majd kézműves mesterek precíz mozdulatokkal tökéletesre csiszolják és elhelyezik azt egy gondosan megtervezett, nemes foglalatban.

Móni, a Moni’s Jewelry Premium Brand Store ékszerbecsüse, tervezője a kifinomult elegancia jegyében így hozza felszínre a házasulandó pár gondolatait, vágyait, érzéseit és a tervezés során csiszolja tökéletessé, hogy mindez egy különleges és egyedi ékszerben öltsön testet. Viselhetővé és a külvilág számára is érzékletessé teszi a jegyespár szerelmét, amelyet beleépíti egy különleges és az örökkévalóságot jelképező szimbólumba, a jegygyűrűbe. Mindezt stílusos köntösben.

GYŰRŰTERVEZÉS AKÁR OTTHONRÓL!

Már a karosszékünkből is belehelyezkedhetünk a világ neves ékszertervezőinek székébe és megtervezhetünk magunknak bármilyen meseszép gyűrűt!

A Moni’s Jewelry Premium Brand Store karikagyűrű tervezőjével akár otthonról is letudhatjuk a karikagyűrű választást. Beállíthatunk számtalan formát, méretet, csiszolást, követ, anyagot, színt és egyszerre láthatjuk egymás mellett az általunk tervezett női és férfi karikagyűrűt. Ráadásul rá is tehetjük egy virtuális kézre, hogy még plasztikusabb legyen az élmény. És ha megvan életünk mesterműve, akkor könnyedén kimenthetjük PDF-be, és a rajta található kódszámmal bármikor megrendelhetjük.

IDE KATTINTVA ki lehet próbálni a prémium karikagyűrűk tervezőt!

A Moni’s Jewelry Premium Brand Store ékszerbecsüse, Suta Mónika és csapata az Andrássy úttól néhány lépésre, a Bazilika környékének kulturális miliőjében várja exkluzív, kétszintes ékszerüzletében a különleges karikagyűrű minőséget kereső közönséget.

TOVÁBBI CIKKEK

Összes cikk
hu_HU