Blog
Kapcsolat
Időpontfoglalás

Nincsenek termékek a kosárban.

Így találta meg a tökéletes karikagyűrűt Rácz Jenő

Rácz Jenő sztárséf és felesége karikagyűrű választásának kulisszatitkai. Egyszeri, egyedi, és megismételhetetlen Rácz Jenő a legfiatalabb magyar Michelin csillagos séf és szerelme - a Konyhafőnök 2019-es egyik egykori versenyzője - Gyuricza Dóra idén nyáron több mint egyévi jegyesség után mondták ki a boldogító igent. A ceremónia egyik különlegessége, hogy házasságuk a szabad ég alatt köttetett […]
Rácz Jenő sztárséf és felesége karikagyűrű választásának kulisszatitkai.
Egyszeri, egyedi, és megismételhetetlen

Rácz Jenő a legfiatalabb magyar Michelin csillagos séf és szerelme - a Konyhafőnök 2019-es egyik egykori versenyzője - Gyuricza Dóra idén nyáron több mint egyévi jegyesség után mondták ki a boldogító igent. A ceremónia egyik különlegessége, hogy házasságuk a szabad ég alatt köttetett és bár sok mindenben a tradíciókat követték, mégis szakítottak néhány konvencionális hagyománnyal. Így az esemény egyszeri, egyedi, és megismételhetetlen élménnyé avanzsálódott, akárcsak Jenő Breuning konfigurált karikagyűrűje, amit belül 23 fekete apró elrejtett gyémánt tesz egyedülállóvá és személyessé.

A Breuning német márka prémium választékában a legegyszerűbb, visszafogott klasszikus daraboktól a részletgazdag kidolgozottságú luxusdarabokig minden megtalálható.
A 23-as szám, és ami mögötte van

A 23 – as szám a férj szerencseszáma, ami ékszerbe foglalva most már elegáns, modern amulettként erősíti és kíséri a mindennapokban. Dóri karikagyűrűje a Moni’s kollekció fiatalos, letisztult és modern kedvence, jól kiegészítette hagyományos, gyönyörű és kifinomult menyasszonyi öltözetét. Élmény és megtiszteltetés volt számunkra, hogy Joël Robuchon egykori tanítványának tervezhettünk és készthettünk egyedi ékszert hozzájárulva a sztárpár életre szóló eseményéhez - emelve karikagyűrűinkkel az esküvőjük fényét! A tökéletes, egyéniségükhöz illő gyűrű megtervezésében Suta Mónika segítette a jegyespárt, akinek neve egész életre szóló garancia.

Esküvői ékszereket üzletünkben, illetve webshopunkban találhatnak, egyedi tervezéshez és koncepciók kidolgozásához pedig kérjék konfigurátoraink és kollegáink szakmai segítségét, akik odaadó türelemmel, gondossággal segítik megtalálniuk a tökéletes gyűrűt.

Foglaljon időpontot konzultációnkra!

Nem egyszerű a döntés

Látogasson el személyesen hozzánk, engedje hogy szakértőink segítsenek a választásban!
időpontfoglalás

További bejegyzések

Webshop
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Brand Store Budapest
+3670 427 0053
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Hétfő–Szombat: 11:00–19:00 
A Moni’s Jewelry – Balatonfüred
+36 70 674 6664
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Hétfő–Péntek 09:00–17:00 
Szombat  09:00-13:00
Moni’s Diamond Boutique
+3670 775 8285
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)
Hétfő-Vasárnap:  zárva
Webshop
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Brand Store Budapest
1051 Budapest, Október 6 utca 6.
Hétfő–Szombat: 11:00–19:00

A Moni’s Jewelry – Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Szent István tér 3.
Hétfő – Péntek: 09:00–17:00
Szombat  09:00-13:00
Moni’s Diamond Boutique
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3/B
(A Tagore sétány szomszédságában)
Hétfő -Vasárnap:  zárva
Szombatonként exkluzív fogadtatással várjuk Önt és szíve választottját Moni’s karikagyűrű moments eseményünkre, aminek keretei között meghozhatják az első közös döntést és megtervezhetik álmaik gyűrűpárját.
starenvelopebookcalendar-fulldiamondmagnifiercrosschevron-downarrow-down