Kedvencek

0Kosár
Kosár
Kedvenc Termékek

Így találta meg a tökéletes karikagyűrűt Rácz Jenő

Így találta meg a tökéletes karikagyűrűt Rácz Jenő

Rácz Jenő sztárséf és felesége karikagyűrű választásának kulisszatitkai. Egyszeri, egyedi, és megismételhetetlen Rácz Jenő a legfiatalabb magyar Michelin csillagos séf és szerelme - a Konyhafőnök 2019-es egyik egykori versenyzője - Gyuricza Dóra idén nyáron több mint egyévi jegyesség után mondták ki a boldogító igent. A ceremónia egyik különlegessége, hogy házasságuk a szabad ég alatt köttetett…
Rácz Jenő sztárséf és felesége karikagyűrű választásának kulisszatitkai. Egyszeri, egyedi, és megismételhetetlen

Rácz Jenő a legfiatalabb magyar Michelin csillagos séf és szerelme – a Konyhafőnök 2019-es egyik egykori versenyzője – Gyuricza Dóra idén nyáron több mint egyévi jegyesség után mondták ki a boldogító igent. A ceremónia egyik különlegessége, hogy házasságuk a szabad ég alatt köttetett és bár sok mindenben a tradíciókat követték, mégis szakítottak néhány konvencionális hagyománnyal. Így az esemény egyszeri, egyedi, és megismételhetetlen élménnyé avanzsálódott, akárcsak Jenő Breuning konfigurált karikagyűrűje, amit belül 23 fekete apró elrejtett gyémánt tesz egyedülállóvá és személyessé.

A Breuning német márka prémium választékában a legegyszerűbb, visszafogott klasszikus daraboktól a részletgazdag kidolgozottságú luxusdarabokig minden megtalálható.

A 23-as szám, és ami mögötte van

A 23 – as szám a férj szerencseszáma, ami ékszerbe foglalva most már elegáns, modern amulettként erősíti és kíséri a mindennapokban. Dóri karikagyűrűje a Moni’s kollekció fiatalos, letisztult és modern kedvence, jól kiegészítette hagyományos, gyönyörű és kifinomult menyasszonyi öltözetét. Élmény és megtiszteltetés volt számunkra, hogy Joël Robuchon egykori tanítványának tervezhettünk és készthettünk egyedi ékszert hozzájárulva a sztárpár életre szóló eseményéhez – emelve karikagyűrűinkkel az esküvőjük fényét! A tökéletes, egyéniségükhöz illő gyűrű megtervezésében Suta Mónika segítette a jegyespárt, akinek neve egész életre szóló garancia.

Esküvői ékszereket üzletünkben, illetve webshopunkban találhatnak, egyedi tervezéshez és koncepciók kidolgozásához pedig kérjék konfigurátoraink és kollegáink szakmai segítségét, akik odaadó türelemmel, gondossággal segítik megtalálniuk a tökéletes gyűrűt.

TOVÁBBI CIKKEK

hu_HU