Kedvencek

0Kosár
Kosár
Kedvenc Termékek

Itt a luxusékszer-vásárlás új dimenziója: online gyémántüzletet nyitott a Moni’s Diamond

Itt a luxusékszer-vásárlás új dimenziója: online gyémántüzletet nyitott a Moni’s Diamond

Magyarországon egyedülálló kínálattal, azonnal elvihető ékszerpalettával nyitotta meg online vásárlási felületét az egy évtizedes múltra visszatekintő magyar ékszermárka, a Moni’s Diamond. Az időzítés nem véletlen: a karácsonyi időszak egyik legkeresettebb meglepetése az ékszer, amely az eleganciát és a hagyományt ötvözve lehet a tökéletes ajándék szeretteinknek. A Moni’s Diamond Magyarországon egyedülálló módon gyűjtötte össze exkluzív kínálatába…

Magyarországon egyedülálló kínálattal, azonnal elvihető ékszerpalettával nyitotta meg online vásárlási felületét az egy évtizedes múltra visszatekintő magyar ékszermárka, a Moni’s Diamond. Az időzítés nem véletlen: a karácsonyi időszak egyik legkeresettebb meglepetése az ékszer, amely az eleganciát és a hagyományt ötvözve lehet a tökéletes ajándék szeretteinknek.

A Moni’s Diamond Magyarországon egyedülálló módon gyűjtötte össze exkluzív kínálatába Európa olyan piacvezető karikagyűrű és eljegyzésigyűrű márkáit, mint a design Oscarjának számító, Red Dot-díjas Meister, a Niessing, a Breuning, a friss, fiatalos olasz designt képviselő Salvini vagy a világhírű gyémántmárka, a De Beers Forevermark, amelyek mellett high end luxusékszerek, illetve a saját tervezésű Moni’s Diamond különlegességek csillognak – utóbbiak mostantól az online kínálatban is. A modern webshop újdonsága más üzletek kínálatával szemben, hogy minden, az elegáns online felületen megtalálható ékszer azonnal megvásárolható, készleten lévő terméket jelent – így nem kell várakozni vagy izgulni, hogy megérkezik-e az ünnepekre a kiválasztott, ragyogó ajándék.

A vásárlás során a piacon kiemelkedő, szakértői segítség is rendelkezésre áll: a Moni’s Diamond ékszerszakértő kollégái készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre, a Budapest belvárosában, a Szent István Bazilikától néhány lépésre elhelyezkedő ékszerüzletben pedig méretre igazítás és termékcsere is elérhető – kiküszöbölve ezzel az online vásárlás lehetséges csapdáit.

„Egy évtized munkája van a most megnyitott Moni’s Diamond Online Store mögött – mondja Suta Mónika alapító, ékszertervező – Évről évre nő a vásárlói igény az online felületen, azonnal elérhető, high-end ékszerekre, karácsony előtt pedig a vásárlók többségének nincs ideje üzletről üzletre járni: gyors, megbízható és esetünkben ragyogó ajándékot keresnek, erre kínál megoldást a most megnyitott online ékszerüzletünk a Moni’s Diamondtól megszokott szakértő támogatással, így biztosan mindenki megtalálja azt az ékszert, amely örök értéket jelent, akár szeretteinek ajándékoz, akár önmagát lepi meg egy aprósággal.”

A most megnyitott, prémium online ékszerüzlet palettája mind kínálat, mind árkategória tekintetében széles, hiszen a Moni’s Diamondnál azt vallják: nincsenek tökéletes ékszerek, csak tökéletes találkozás az ékszer és a jövendőbeli viselője között. Az online store megnyitása alkalmából a vásárlókat „Titkos Ajánlat” fogadja, amely egyedi kedvezményeket biztosít az online felületen történő vásárláshoz.     

„A Moni’s Diamondnál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak az ékszer viselése, de a választás, tervezés folyamata is valódi élmény legyen. Budapesten a Bazilika csodálatos miliőjében, elegáns környezetben várjuk az érdeklődőket, az élményt pedig egy pohár pezsgővel koronázzuk meg. Két balatonfüredi üzletünkben pedig az ékszer- vagy gyűrűvásárlás egy romantikus téli utazás szó szerint ragyogó fénypontja lehet. Az online store megnyitásával célunk, hogy ezt a gondoskodást, odafigyelést és szakértői hátteret nyújtva tovább bővítsük a Moni’s Diamond szolgáltatásait az immáron egy évtizede megszokott eleganciával fűszerezve” – teszi hozzá Suta Mónika.

A november 30-án megnyitott online ékszerüzlet azonnal elérhető, egyedi ajánlatokkal várja az érdeklődőket, aki pedig a karácsonyi sétáit tenné emlékezetessé az ajándékvásárlással, azok számára továbbra is nyitva áll a Bazilikától pár perces sétára található Moni’s Diamond üzlet ajtaja, az ékszerkészítés több száz éves hagyományainak legszebb fényeivel. 

Moni’s Diamond online store: www.monis.hu

A Moni’s élményről kisfilm is készült, amely itt megtekinthető: Moni’s Diamond – a prémium karikagyűrűk szakértője – YouTube

TOVÁBBI CIKKEK

hu_HU