3 EXKLUZÍV ESKÜVŐI HELYSZÍN ÖTLET

3 EXKLUZÍV ESKÜVŐI HELYSZÍN ÖTLET

Az esküvők legkedveltebb évszaka a nyár, ilyenkor mondják ki a legtöbben a boldogító igent. A meleg nyári napsugarak, a lengedező langyos szél, hullámzó víz és a természet közelsége sok párt csábít kültéri esküvői helyszín keresésére. Legyen bár ez egy vidéki kúria, xy és z, bemutatunk 3 exkluzív helyszínt, amit ideje már most lefoglalni, ha jövő…

Az esküvők legkedveltebb évszaka a nyár, ilyenkor mondják ki a legtöbben a boldogító igent. A meleg nyári napsugarak, a lengedező langyos szél, hullámzó víz és a természet közelsége sok párt csábít kültéri esküvői helyszín keresésére. Legyen bár ez egy vidéki kúria, xy és z, bemutatunk 3 exkluzív helyszínt, amit ideje már most lefoglalni, ha jövő nyáron kelnétek egybe.

PÁLMA RENDEZVÉNYHÁZ – TATA

Meseszép, ősfás környezetben fekszik az ország egyik legszebb esküvői helyszíne, a tatai Pálmaház. Az Angolpark közepén királyi eleganciával bíró rendezvényház műemléki védettség alatt áll. A bálterem eleganciáját a hatalmas üvegfelületek és méltóságteljes belmagasság adják, amelynek fenséges bálteremben kényelmesen megtarthatunk egy akár 130 fős esküvőt.

A Pálmaház saját esküvőszervezőjével tanácsot nyújt az előkészületekben, segít kiválasztani a fotóst, a dekorost, a a catering részleteit és egy körbevezetés után betekintést kaptok a szertartási helyszínekre, rendezvényházra és a szállodai szobákra.

A múltját is ismerjük ennek az 1800-as évek végén épült Pálmaháznak, amely először az Angolpark délszaki növényeinek téli tárolására szolgált, nemsokkal később viszont inkább a vendéglátást szolgálókávéházként, mulatóházként, kioszkként működött a Hattyúligeti hidegfürdő majd Kristály strand és az Angolpark vendégeit egyaránt kiszolgálva. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal iránymutatásai szerint szecessziós hangulatban újították fel a 2000-es években, azóta várja a házasulandó ifjú párokat.

Aki arisztokratikus helyszínre, úri pompára és meseszép környezetre vágyik, számára a tatai Pálmaház méltó esküvőhelyszín lesz.

KRISTINUS BORBIRTOK – KÉTHELY

Gourmet finomságos, exkluzív helyszín, díjnyertes borok, pazar élmények – ezt nyújtja ez a prémium, menyegzők megtartására is tökéletes borbirtok. Egy balatoni helyszín nem közvetlen a parton, de minden adottsága tökéletes jellemzője a balatoni régiónak. A déli parton fekvő Kéthelyen a borkészítés háromszáz éves hagyományra tekint vissza. Balatonmáriafürdőtől mindössze 10 percre található Kristinus Borbirtok 10 modern kialakítású dizájn szobából álló Vinotelével a násznép részére, fine dining igényeket is kielégítő Gasztro Műhellyel, egyedülálló Vinocino bormozijával és kitűnő esküvői rendezvénytermekkel várja vendégeit.

A helyszín a nagyobb, akár 160 fős esküvőket is bőségesen kiszolgálja, és a stílusos elegancia jegyében teret ad az esküvői fotózásoknak is. A szabadtéri színpadon, a borkatedrálisban vagy az étteremben akár 60-450 fő is képes koccintásra, legyen szó állófogadásról vagy ültetett vacsoráról. A helyi borok sokszínűek és harmonikusak, fehér, rozé és vörös kerülhet a pohárba, de Krisecco gyöngyözőboruk is méltó nedű egy atyai beszéd mellé.

Egy fajta egy dűlő, akár a család kit megigéz a Balaton szelíd lankáin fekvő modern építészeti remek, hogy egy örök élménnyel váljon valóra a boldogító igen. Ételeik és élményekben gazdag szolgáltatásaik egy vendéget sem enged ásítozni az asztal mellett.

Aki minden ízében, látványában, érzetében prémium élményre vágyik az esküvője napján, számára a Kristinus Borbirtok tökéletes választás lesz.

LA CONTESSA KASTÉLYHOTEL – SZILVÁSVÁRAD

Egy valódi kastélyban valódi hercegnőnek érezheti magát a menyasszony, ráadásul minden adott, ami az úri nagy naphoz szükséges: fenséges ételek, pompás szállás, csodás miliő. A festői környezetben fekvő La Contessa Kastélyhotel Szilvásváradon, egy közel 7 hektáros ősparkban fekvő neobarokk kastélyszálló, mely a rég eltűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja látogatói számára.

A több száz éves múltra visszatekintő egykori Pallavicini-kastély 2009-es megújulása óta –régi pompáját megőrizve – várja vendégeit, továbbá alkalmat kínál a gyönyörű környezetben való esküvők megtartására. Ahogy mondják– már a Kastélyhotel története is bővelkedik a romantikában, a szájhagyomány szerint ugyanis az egykori szilvási kastélyt őrgróf Pallavicini Alfonz Károly jegyajándékként vásárolta hitvesének. Nem is kell mesébe illőbb történet ennél, hogy ez a négycsillagos neobarokk kastély minden egyes szeglete romantikus grófi miliőt biztosítson a házasulandó pár legemlékezetesebb napján.

A násznép kényelméről pedig nemcsak a szállás, hanem a wellness is gondoskodik, hiszen a Kastély 650 m2-es wellness részlege különleges, domboldali elhelyezkedésének, a páratlan szépségű Bükk közelségének és két panoráma üvegfalának köszönhetően egyedülálló élményt kínál az esküvő utáni fáradt násznép pihenéséhez.

Aki főúri pompa keretében, mesebeli helyszínen tartaná az esküvőt, kivételes helyszínül szolgálhat a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel.

MÉG CSAK MOST KERESITEK A KARIKAGYŰRŰT?

A Moni’s Jewelry Premium Brand Store ékszerbecsüse, Suta Mónika és csapata az Andrássy úttól néhány lépésre, a Bazilika környékének kulturális miliőjében várja exkluzív, kétszintes ékszerüzletében a különleges karikagyűrű minőséget kereső közönséget. Ebben a cikkünkben mindent megtaláltok a karikagyűrűk legfontosabb tudnivalóiról.

TOVÁBBI CIKKEK

Összes cikk

kiemelt Moni’s termékeink

Phasellus ligula eros, bibendum nec scelerisque quis, venenatis non leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam consequat, felis in feugiat suscipit, quam massa aliquam dui, eget feugiat eros justo in erat.