Hagyomány és szépség: ilyen a szívhalászat az Anna-bálon

Hagyomány és szépség: ilyen a szívhalászat az Anna-bálon

Pénteken csodálatos programmal indul a balatonfüredi Anna-bál eseménysorozata: a hagyományokat követve ezen a napon a bál mindenkori „legszebbjei” fogadják az aktuális év elsőbálozóit, majd hajóra szállnak, hogy a Balaton vizén hódoljanak egy régi közösségi esemény hagyományának. A szívhalászat szokását őrző hölgyek és családjaik péntek este hajóra szállnak és a reformkori társaság szép hagyománya előtt tisztelegve…

Pénteken csodálatos programmal indul a balatonfüredi Anna-bál eseménysorozata: a hagyományokat követve ezen a napon a bál mindenkori „legszebbjei” fogadják az aktuális év elsőbálozóit, majd hajóra szállnak, hogy a Balaton vizén hódoljanak egy régi közösségi esemény hagyományának.

A szívhalászat szokását őrző hölgyek és családjaik péntek este hajóra szállnak és a reformkori társaság szép hagyománya előtt tisztelegve részt vesznek a szívhalászatban. Ezen az alkalmon a Balaton egy gyönyörű pontján a hajóról fából készült szíveket eresztenek a vízre, rajta a bálozó urak nevével. A hölgyek egy speciális merítőhálóval „kihalásszák” annak a férfinak a nevét, akivel a hagyomány szerint a bálon az első táncot lejtik majd.

A Moni’s Diamond egy évtizede ragyogó ékszerüzlete az Anna-bál kiemelt támogatója. Suta Mónika, a Moni’s Diamond ékszereinek tervezője és az üzlet tulajdonosa évről évre részt vesz a szívhalászaton és a balatoni nyár legnívósabb eseményén, a balatonfüredi Anna-bálon is, amikor a legszebb hölgyek az ajándékba kapott Moni’s gyémántokkal ragyognak a színpadon.    

Forrás: annabal.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Összes cikk

kiemelt Moni’s termékeink

Phasellus ligula eros, bibendum nec scelerisque quis, venenatis non leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam consequat, felis in feugiat suscipit, quam massa aliquam dui, eget feugiat eros justo in erat.